Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2019

Προσφορά από τους Παναγιώτη και Θεοφάνη Κοντό στο Γυμνάσιο Γουριάς

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Γουριάς «Κ.Σ. ΚΩΝΣΤΑΣ» αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας (ΑΙ.ΠΟ.Ε) κ. Παναγιώτη Ι. Κοντό, καθώς και τον αδερφό του κ. Θεοφάνη Ι. Κοντό, ιατρό, για τη δωρεά χρηματικού ποσού (400 Ευρώ) σε μαθητές της Γ’ Γυμνασίου του Σχολείου μας που πρώτευσαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2017 – 2018.
Η δωρεά έγινε στην μνήμη του πολυαγαπημένου εξαδέλφου τους και πρωτίστως φίλου και εκπαιδευτικού Ιωάννη Μ. Κοντού που «έφυγε» από κοντά μας πέρυσι τον Οκτώβρη.
«Ο καθηγητής Παναγιώτης Κοντός μας τίμησε με την παρουσία του στη γιορτή της Σημαίας του Σχολείου μας για τη 28η Οκτωβρίου και παρέδωσε ο ίδιος το χρηματικό ποσό, καθώς και βραβεία και αριστεία προόδου στους μαθητές μας. Με την προσφορά του αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ευαισθησία του και το ενδιαφέρον του για τα παιδιά του Σχολείου του τόπου καταγωγής του και δίνει μια άλλη διάσταση στον κοινωνικό του ρόλο», αναφέρει η ανακοίνωση, εκ μέρους του Συλλόγου Καθηγητών, του διευθυντή Ιωάννη Καρύμπαλη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.