Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Πρoσφορά στη Διαγνωστική Φροντίδα Υγείας Αγρινίου: Εξειδικευμένος υπέρηχος μαστού σε μικρότερης ηλικίας  γυναίκες!  

Πρoσφορά στη Διαγνωστική Φροντίδα Υγείας Αγρινίου: Εξειδικευμένος υπέρηχος μαστού σε μικρότερης ηλικίας  γυναίκες!  

ginaikesΗ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, στρέφοντας αυτή τη φορά  τη ματιά της με ευαισθησία  στις μικρότερης ηλικίας γυναίκες  και αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα της πρόληψης σε εξατομικευμένο επίπεδο για την προάσπιση της υγείας, στο πλαίσιο της 4ης Φεβρουαρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου, παρέχει εξετάσεις βασικού προληπτικού ελέγχου  του μαστού για αυτήν την ηλικία σε προνομιακή τιμή  για όλο τον μήνα Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα,  η παροχή απευθύνεται από 1 μέχρι  28 Φεβρουαρίου :
1)Σε όλες τις  γυναίκες ηλικίας 20 έως  34 ετώνστα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου.
2)Σε γυναίκες που διανύουν την περίοδο κυήσεως καθώς επίσης και θηλασμού.
3)Σε γυναίκες με προθέματα  σιλικόνης.
4)Σε γυναίκες που έκαναν τεχνητή γονιμοποίηση
Η   προσφορά  ισχύει  για όσες κυρίες κλείσουν το ραντεβού τους έως το τέλος Φεβρουαρίου. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνο της Γραμματείας (2641022100 -2641552299 από 08.00 π.μ. – 21: 00μ.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες) προκειμένου να ενημερωθούν αλλά και να προγραμματίσουν  την εξέταση στην σωστή ημερομηνία ανάλογα με τον καταμήνιο κύκλο τους.

Αναλυτικά ο έλεγχος αφορά:

  • Λήψη ενδελεχούς ιστορικού  της κάθε εξεταζόμενης.
  • Εξειδικευμένη υπερηχoμαστογραφία υψηλής ευκρίνειας –μασχαλιαίων χωρών και λεμφαδένων.
  • Εκμάθηση σωστής αυτοεξέτασης και ενημέρωση για την πρόληψη, εξατομικευμένα.

Το προληπτικό υπερηχογράφημα μαστών σε γυναίκες μικρότερες των 35 χρόνων,  καθώς και το διαγνωστικό υπερηχογράφημα με ψηλαφητό  εύρημα θα πρέπει να γίνεται σε εξειδικευμένα απεικονιστικά Κέντρα Μαστού, από ειδικούς ακτινοδιαγνώστες μαστού, που διαθέτουν συστήματα υπερηχομαστογραφίας με  εξειδικευμένα προγράμματα, ισχυρής τεχνολογίας, τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε λογισμικό που υποστηρίζει τη νέα επαναστατική τεχνολογία XDclear, η οποία αποδίδει εξαιρετικά υψηλή ανάλυση διευκολύνοντας τον έλεγχο γυναικών με πυκνούς και μεγάλου μεγέθους μαστούς καθώς  και  ελαστογραφίας.

Το καμπανάκι κινδύνου για τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν για την υγεία μιας γυναίκας, στην περίπτωση που  ευρήματα -αν και χρειάζονται εξειδικευμένη ταυτοποίηση- δεν εντοπιστούν από ελλιπή υπερηχογραφήματα, κρούoυν οι  Ειδικοί Ακτινοδιαγνώστες Μαστού,  επισημαίνοντας συγχρόνως πως τα μάλλον καλοήθη ή τα μάλλον κακοήθη ευρήματα θα πρέπει να εξεταστούν με ακρίβεια από εξειδικευμένο υπερηχογράφο.

Αν ένα εύρημα  πρέπει να μπει σε διαδικασία βιοψίας ή όχι θα αποφασιστεί από τον ειδικό ακτινοδιαγνώστη και τον ειδικό κλινικό ιατρό που οπωσδήποτε θα πρέπει να διαθέτουν  σημαντική εμπειρία αλλά και τον σύγχρονο εκείνο εξοπλισμό που θα εξασφαλίσει  την αξιόπιστη σε κάθε περίπτωση διάγνωση.

Έκκληση κυρίως στις γυναίκες με ευρήματα : επίμονου άλγους, έκκριμα της θηλής ή αλλαγή της μορφολογίας της ή ογκίδιο ψηλαφητό,  να μην παραβλέπουν πως μόνο με το εξειδικευμένο υπερηχογράφημα υψηλής ευκρίνειας, η διάγνωση θα είναι ακριβής, στοιχείο που αποτελεί προαπαιτούμενο για σωστή διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

frontida igeiasΤο  ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ  της «Διαγνωστικής Φροντίδας Υγείας Αγρινίου» είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα μαστού, που  παρέχει με συνέπεια και αξιοπιστία όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων του μαστού. Η εξασφάλιση μιας ορθής απεικόνισης προϋποθέτει άρτια τεχνολογική υποδομή και εξειδικευμένη επιστημονική γνώση. Το σύνολο των εξετάσεων που διενεργούνται στο Κέντρο είναι απολύτως σύμφωνο με τις διεθνείς επιστημονικές προδιαγραφές και πρότυπα, εξασφαλίζοντας ορθή εκτίμηση της αποτύπωσης της εικόνας του μαστού μέσα από την άρτια τεχνολογική του υποδομή και, κυρίως, την εξειδικευμένη επιστημονική γνώση και εμπειρία του επιστημονικού προσωπικού. Η εξειδικευμένη  επιστημονική  ομάδα  εργάζεται  με αφοσίωση και υπευθυνότητα στο πλευρό γυναικών κάθε ηλικίας, με μοναδικό μέλημα την παροχή υπηρεσιών υγείας, απολύτως προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες ενός τόσο ευαίσθητου τομέα της υγείας, όπως αυτός της διάγνωσης παθήσεων του μαστού.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Θ. ΓΡΙΒΑ 34

Τ.Κ. 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΗΛ :26410 22100

FAX : 26410 24111

E-MAIL: frodidaugeias-30100@hotmail.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.