Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Πρόσφυγες και μετανάστες είδαν στο ΟΑΚΑ το ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Πρόσφυγες και μετανάστες είδαν στο ΟΑΚΑ το ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Μία ομάδα προσφύγων και μεταναστών φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή το απόγευμα και είδε από τις εξέδρες την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο πλαίσιο της χθεσινής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό αφού υποδέχθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ μία ομάδα προσφύγων και μεταναστών που παρακολούθησε το παιχνίδι από τις εξέδρες.

Όπως αναφέρει η ΑΕΚ στα social media: «Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Impact Hub Athens, ένα δίκτυο ενίσχυσης της κοινωνικής και δημιουργικής ανάπτυξης και παράλληλα μια πλατφόρμα οργάνωσης, συντονισμού και υλοποίησης δράσεων με στόχο τη μεγιστοποίηση του θετικού κοινωνικού αντίκτυπου. Επίσης, από το 2017 είναι και ο νέος φορέας διαχείρισης της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κυψέλη Μουσικής» προσφέρεται σε παιδιά και ενήλικες από ευπαθείς ομάδες, με έμφαση σε πρόσφυγες και μετανάστες, μουσική εκπαίδευση με στόχο τη δυνατότητα πρόσβασης στη μουσική παιδεία χωρίς διακρίσεις, αλλά κυρίως τη δημιουργία συνεκτικών και ανθεκτικών κοινοτήτων. Παράλληλα διοργανώνονται και διάφορες εκδηλώσεις με θέμα τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την εκπαίδευση».

Πηγή: gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.