Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Συνοριοφύλακες: Όλη η προκήρυξη για 800 προσλήψεις, κριτήρια και δικαιολογητικά

Συνοριοφύλακες: Όλη η προκήρυξη για 800 προσλήψεις, κριτήρια και δικαιολογητικά

Βγήκε η προκήρυξη που αφορά σε 800 προσλήψεις σε συνοριοφύλακες στην Ελληνική Αστυνομία – Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για την προθεσμία υποβολής για αιτήσεις, κριτήρια και δικαιολογητικά, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί στις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Σύμφωνα με την προκήρυξη για συνοριοφύλακες οι προσλήψεις θα είναι ορισμένου χρόνου ο αριθμόςκαθορίζεται σε 800.

Αναλυτικά, ο αριθμός των Συνοριοφυλάκων ορισμένου χρόνου ανά Περιφερειακή Ενότητα ή νησί καθορίζεται ως εξής:

Π.Ε. Λέσβου: Διακόσιες σαράντα (240) θέσεις.

Π.Ε. Σάμου: Εκατό ογδόντα (180) θέσεις.

Π.Ε. Χίου: Εκατό εξήντα (160) θέσεις.

Π.Ε. Κω: Εκατό (100) θέσεις.

Νήσος Λέρος: Ογδόντα (80) θέσεις

Νήσος Σύμη: Είκοσι (20) θέσεις.

Νήσος Κάλυμνος: Δέκα (10) θέσεις.

Νήσος Μεγίστη: Δέκα (10) θέσεις.

Η προκήρυξη για συνοριοφύλακες
Όσοι/ες έχουν τα προσόντα της ενότητας Α του προηγούμενου Κεφαλαίου II και επιθυμούν να προσληφθούν ως Συνοριακοί Φύλακες Ορισμένου Χρόνου, οφείλουν από τη δημοσίευση της παρούσας προκήρυξης μέχρι την ώρα 15.00 της 29-02-2020, να προσέλθουν στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους, φέροντας μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και να υποβάλουν τα εξής δικαιολογητικά:

i. Βεβαίωση κατοικίας, εκδοθείσα από Δήμο της εκάστοτε Περιφέρειας, 8 όπως καταγράφονται στον πίνακα της παραγράφου 1, ενότητας Α΄ του προηγούμενου Κεφαλαίου, ότι κατοικούν την τελευταία διετία πριν την προκήρυξη του διαγωνισμού ή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους σε αυτόν.

Σε περίπτωση που ο τόπος κατοικίας υποψήφιου/ας βρίσκεται σε Κοινότητα που δεν εντάσσεται σε Δήμο, η ως άνω βεβαίωση μπορεί να εκδίδεται από αυτή (Κοινότητα).

Επισημαίνεται ότι, εφόσον στο πρόσωπο του/ης υποψηφίου/ας συντρέχει τόσο η προϋπόθεση κατοικίας την τελευταία διετία σε περιοχή που ανήκει σε Περιφέρεια, στην οποία εντάσσεται Περιφερειακή Ενότητα ή νήσος, για τις οποίες προκηρύσσονται θέσεις, όσο και η προϋπόθεση κατοικίας από τη γέννησής του/ης και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας του/ης σε περιοχή που ανήκει σε έτερη Περιφέρεια, στην οποία εντάσσεται Περιφερειακή Ενότητα ή νήσος, για τις οποίες επίσης προκηρύσσονται θέσεις, ο/η υποψήφιος/α πρέπει να προσκομίσει δύο (2) βεβαιώσεις, οι οποίες θα έχουν εκδοθεί από τους αντίστοιχους Δήμους.

Π.χ. υποψήφιος κατοικεί την τελευταία διετία σε Δήμο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και κατοικούσε από τη γέννησή του και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας του σε Δήμο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

dikaiologitika.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ !!!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.