Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Προσωπικές οι απόψεις Καμμένου

Προσωπικές οι απόψεις Καμμένου

DSCN1417
Μεγάλη κουβέντα γίνεται για τις προτάσεις του δημοτικού συμβούλου Σταύρου Καμμένου αναφορικά με χώρους στέγασης προσφύγων στο Αγρίνιο. Κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, ο σύμβουλος της παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα» πρότεινε ευθαρσώς τέσσερις χώρους, δύο στο κέντρο της πόλης και δύο στις παρυφές της για στέγαση μεταναστών. Ωστόσο αυτό που δεν έκανε …ευθαρσώς ο κ.Καμμένος ήταν να ξεκαθαρίσει πως οι απόψεις του εκφράζουν αποκλειστικά τον ίδιο και δεν αποτελούν παραταξιακή γραμμή. Απουσίαζε άλλωστε από τη συνεδρίαση ο επικεφαλής της παράταξης Δ.Τραπεζιώτης οπότε εύλογα προκλήθηκε η εντύπωση πως ο κ.Καμμένος την εκφράζει.
Στον απόηχο της συνεδρίασης ωστόσο διακινήθηκαν πληροφορίες περί δυσαρέσκειας άλλων μελών της παράταξης για τις απόψεις Καμμένου. Το agrinionews.gr επιχείρησε να έχει ακριβή άποψη για το θέμα γιατί άλλη διάσταση θα έχει έαν μια παράταξη (που άλλωστε στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ) πρεσβεύει την άποψη περί διαμονής προσφύγων στην οδό Παπαστράτου κι άλλη διάσταση εάν αυτής της πρότασης θιασώτης είναι ένας σύμβουλος και μόνο.
Αρμοδίως λοιπόν τονίστηκε στο agrinionews.gr ότι οι προτάσεις Καμμένου αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο και δεν αποτελούν θέση της παράταξης. Το θέμα άλλωστε είχε συζητηθεί σε σύσκεψη της παράταξης όπου αποφασίστηκε η συμμετοχή της σε δράσεις στήριξης των προσφύγων (όπως συγκέντρωση ειδών κ.α.) ωστόσο δεν είναι θέση της η δημιουργία χώρων στέγασης στο Αγρίνιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.