Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παράκαμψη Αγρινίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παράκαμψη Αγρινίου

3H Aστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας γνωστοποίησε απόφαση για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της ευρείας παράκαμψης Αγρινίου της Ιονίας Οδού, από 16+000 χ/θ έως 32+500 χ/θ, για την πραγματοποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε ο αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της ευρείας παράκαμψης Αγρινίου , από την 16+000 χ/θ έως 32+500 χ/θ κατά το χρονικό διάστημα από 30/08/2016 έως και την 02/09/2016 και κατά τις ώρες 07.00΄ – 18.00΄, για την πραγματοποίηση ηλεκτρολογικών εργασιών της οδού.
Επισημαίνεται ότι δεν θα εκτελούνται εργασίες και δεν θα γίνονται περαιτέρω αποκλεισμοί για την εκτέλεση άλλων εργασιών (π.χ. κατασκευής ή έκτακτης συντήρησης ή τακτικής συντήρησης στις ίδιες ή σε κοντινές χιλιομετρικές θέσεις).
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα (ημέρες εκτέλεσης εργασιών), με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της παραχωρησιούχου εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και εργαζομένων .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.