Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

gipedo
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το γήπεδο του Παναιτωλικού, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από τις 16:30 έως τις 23:00 στις οδούς: Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (σε όλο το μήκος της), Βλαχοπούλου (από Καψάλη έως Ιπποκράτους), ανώνυμο πεζόδρομο μπροστά από το γήπεδο του Παναιτωλικού, όπως και στο χώρο διασταύρωσης των οδών Βλοχού και Αχελώου.
Επίσης θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλες τις παραπάνω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από τις 17:30 έως τις 23:00 για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο ποδοσφαιρικός αγώνας.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.
Έναρξη ισχύος της απόφαση το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από τις 16:30.
Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ, ενώ η εκτέλεσή της έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.