Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Πρόστιμα περιμένουν τους οδηγούς που μπαίνουν στην Κλεισούρα

katastrofes (7)Δεν συμμορφώνονται με τίποτα πολλοί οδηγοί και διέρχονται από το δρόμο της Κλεισούρας, προκειμένου να πάνε Αγρίνιο, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, έχει υποστεί σοβαρή ζημιά λόγω της τελευταίας κακοκαιρίας και είναι επικίνδυνος.
Στο Χαλίκι υπάρχει περιπολικό της τροχαίας και αστυνομικοί, που λείπουν από την πόλη του Μεσολογγίου, προκειμένου να απαγορεύουν την είσοδο στο δρόμο αυτό. Πολλοί οδηγοί όμως έχουν εφεύρει έναν νέο τρόπο ώστε να «γλυτώνουν» από τους αστυνομικούς λέγοντας ότι προορισμός τους είναι το Χρυσοβέργι.
Αυτό ουσιαστικά αποτελεί παράβαση και από σήμερα επιβάλλονται πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφώνονται. Στο δρόμο αυτό υπάρχει περιπολικό που σταματάει τα αυτοκίνητα κόβει κλήση στους οδηγούς και τους αναγκάζει να επιστρέψουν και να ακολουθήσουν την κατεύθυνση που ακολουθούν και οι υπόλοιποι οδηγοί.
Αφού δεν σκέφτονται τους κινδύνους που υπάρχουν σε έναν προβληματικό δρόμο, τότε θα πρέπει να πληρώσουν για να κατανοήσουν ότι πρέπει να τηρούν τα προβλεπόμενα.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
www.aixmi-news.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. φριξος

    Τώρα κλείσατε την κύρια πρόσβαση στην πολη του Αγρινίου επ’αόριστον και καλείτε τους πολίτες να πάνε από την κολοπετινίτσα ή και να πληρώσουν και διόδια. λοιπόν κάμετε τα απαραίρτητα και δώστε την πρόσβαση στην κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.