Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Πρόστιμα σε επιχειρήσεις

prostimooNέα πρόστιμα σε επιχειρήσεις επέβαλλαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
Ειδικότερα, επιβλήθηκε πρόστιμο 1160 σε ιδιοκτήτη μονάδας πλύσης-διαλογής αμμοχάλικου που λειτουργεί στο Δήμο Αγρινίου γιατί η μονάδα δεν έχει εφοδιαστεί με άδεια εγκατάστασης και δεν έχει υποβάλλει Υπεύθυνη Δήλωση συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με την οποία να δηλώνεται η έναρξη της λειτουργίας, κατά παράβαση της παρ. 3 του άρθρου 19 του Ν.3982/2011.
Επιβλήθηκε εξάλλου πρόστιμο 1.000€ σε κάτοικο Βόνιτσας επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ΦΙΧ ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε να μεταφέρει καρτέλες και κιβώτια με αυγά, έχοντας συμπληρωμένο με ελλιπή στοιχεία το Δελτίο Αποστολής.
Επεβλήθη επίσης πρόστιμο 1.000 σε αρτοποιό του Αγρινίου καθώς σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε να μεταφέρει άρτους και αρτοσκευάσματα, έχοντας και αυτός συμπληρωμένο με ελλιπή στοιχεία (ημερομηνία-ώρα εκκίνησης-ποσότητα ) το Δελτίο Αποστολής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.