Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

200 ευρώ πρόστιμο στην 90χρονη που πούλαγε τερλίκια

200 ευρώ πρόστιμο στην 90χρονη που πούλαγε τερλίκια

Η είδηση για την 90χρονη που πούλαγε τερλίκια προκάλεσε σάλο την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, παρά τα όσα έγιναν, οι αρμόδιοι δεν έκαναν πίσω…

Σύμφωνα με τις εικόνες που κάνουν το γύρο των social media, οι αρχές ζητούν από την 90χρονη 200 ευρώ για την… παράβαση που έκανε. Ποια είναι αυτή;

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα συνελήφθη επειδή πούλαγε στο δρόμο, τερλίκια (πλεκτές παντόφλες) που έφτιαχνε η ίδια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει κανέναν πόρο οικονομικό. Στην ίδια οικονομική κατάσταση είναι και ο σύζυγός της ο οποίος είναι στο σπίτι με οξυγόνο.

Η κόρη του ζευγαριού που είχε μιλήσει στο NewsIT.gr είχε αποκαλύψει μάλιστα, ότι όσες ώρες οι αστυνομικοί είχαν την 90χρονη στο τμήμα, την είχαν με μόνο ένα ποτήρι νερό.

Σύμφωνα με το έγγραφο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, το πρόστιμο που καλείται τώρα να πληρώσει η γυναίκα (η οποία δεν έχει έσοδα από πουθενά) είναι 200 ευρώ.

Όσο την «αιτιολόγησή»; Τα …αποδεικτικά τού «εγκλήματος» είναι 4 μεγάλες μαντήλες, 7 μικρές μαντήλες, 10 ζευγάρια πλεκτές κάλτσες.

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.