Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Προτάσεις για τα «πρόσωπα της χρονιάς» δέχεται η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

Προτάσεις για τα «πρόσωπα της χρονιάς» δέχεται η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

To θεσμό «Πρόσωπα της Χρονιάς»  για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». H ανακοίνωση:

Δεν μπορεί κανείς να βάλει εύκολα τελεία στο κυνήγι του «Προσώπου της χρονιάς». Όταν μάλιστα σε αυτό το κυνήγι οι συμμετέχοντες, με προέλευση ακόμα και από το εξωτερικό, καθημερινά αυξάνονται.

Η κριτική Επιτροπή ανταποκρινόμενη στο κοινωνικό αίτημα  αποφάσισε να δώσει παράταση έως τις 15 Νοεμβρίου σε όσους επιθυμούν να προτείνουν υποψήφια πρόσωπα.

Με την επισήμανση ότι η μάσκα, αν και έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, δεν είναι ικανή να καλύψει τα πρόσωπα εκείνων που με τις πράξεις τους μέσα στο 2020 ξεχώρισαν κι αφού υπάρχουν άνθρωποι με πράξεις φωτεινές έχουμε λόγο να γιορτάσουμε και να σκορπίσουμε αισιοδοξία και ελπίδα στην κοινωνία μας.

Αυτό έρχεται να υπηρετήσει ο θεσμός «Πρόσωπα της Χρονιάς» που για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».

Η φετινή εκδήλωση, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα, θα διεξαχθεί εξολοκλήρου διαδικτυακά. Η ημερομηνία διεξαγωγής της θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι υποψήφιοι που τίθενται στην ψηφοφορία προέρχονται από προτάσεις της κριτικής επιτροπής, των δημοσιογραφικής ομάδας της εφημερίδας και όλων εσάς. Επομένως όποιος έχει ξεχωρίσει το δικό του πρόσωπο για το 2020 και η πράξη του είναι τόσο δυνατή ώστε να είναι ανάμεσα στα προτεινόμενα πρόσωπα της χρονιάς 2020 δεν έχει παρά να το προτείνει έως τις 15 Νοεμβρίου στον σύνδεσμο https://www.prosopaxronias.gr/.

Η ανάδειξη των Προσώπων αποτελεί πια έναν σημαντικό θεσμό στην Αχαϊκή κοινωνία, με τον οποίο τιμούμε τους συμπολίτες μας που επέδειξαν αξιόλογη δράση στο έτος που πέρασε.

ΨΑΧΝΟΥΜΕ:

  • Πρόσωπα που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για το έργο, τα επιτεύγματα και τις προσπάθειες τους.
  • Προσπάθειες που έγιναν με κόπο, αφοσίωση, επιμονή και πίστη μέχρι να γίνει το όραμα πράξη.
  • Πράξεις που φωτίζουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον, μέσα από ξεχωριστές πρωτοβουλίες.
  • Πρωτοβουλίες συνανθρώπων μας που δίνουν αξίες στην καθημερινότητα μας και επηρεάζουν τις ζωές όλων μας.

Κοιτάξτε δίπλα σας. Ίσως εκεί να εντοπίσετε το δικό σας πρόσωπο της χρονιάς.

Ας φωτίσουμε όλοι μαζί τη θετική πλευρά της ζωής.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.