Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Πρόταση μομφής από 33 ομάδες – παραιτήσεις μελών της ΕΠΣΑ

Πρόταση μομφής από 33 ομάδες – παραιτήσεις μελών της ΕΠΣΑ

Εξελίξεις στην Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας με την παραίτηση δύο τακτικών και δύο αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. και την πρόταση μομφής από 33 σωματεία για κακοδιοίκηση από το Συμβούλιο της Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης υπέβαλλαν ο Πέτρος Καϋμενάκης και ο Λάμπρος Παγκάκης, ενώ από αναπληρωματικά μέλη παραιτήθηκαν οι Βασίλης Καρέτσος και Κωνσταντίνος Τσοπλάκος.

Οι τέσσερις νέες παραιτήσεις έρχονται να προστεθούν σε αυτές των Μιχάλη Χουλιάρα και Γιώργου Μαζαράκη και πλέον όλα είναι στον “αέρα”.

Ταυτόχρονα την προηγούμενη εβδομάδα κατατέθηκε από 33 σωματεία πρόταση μομφής για κακοδιοίκηση από το Συμβούλιο της Ένωσης και το επόμενο διάστημα πρέπει να οριστεί Γενική Συνέλευση για να συζητηθεί η πρόταση.

Με δεδομένο ότι πλέον δεν υπάρχει αναπληρωματικό μέλος να αντικαταστήσει τα παραιτηθέντα μέλη, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς στο καταστατικό της Ένωσης προβλέπεται ότι το Συμβούλιο είναι 15μελες και αυτή τη στιγμή έχουν μείνει μόνο 14 από όσους εκλέχθηκαν στις εκλογές του Ιουνίου του 2018.

Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο και θα τρέξουν οι εξελίξεις, καθώς πλέον δεν είναι απόλυτο ότι θα υπάρξει Γενική Συνέλευση για την πρόταση μομφής. Το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η Ένωση σε εκλογές για νέο συμβούλιο είναι ορατό και τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε τι θα συμβεί.

Πάντως επίσημα από την ΕΠΣΑ δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η κατάθεση της πρότασης μομφής, ούτε και η παραίτηση των τεσσάρων μελών, βασικών και αναπληρωματικών, από το συμβούλιο.

Πηγή: websports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.