Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Πρόταση για ονοματοδοσία οδών του δήμου Αγρινίου σε «οδό Αγνώστου Ιατρού» και «Aγνώστου Νοσηλευτή»

Πρόταση για ονοματοδοσία οδών του δήμου Αγρινίου σε «οδό Αγνώστου Ιατρού» και «Aγνώστου Νοσηλευτή»

Αίτημα πρόταση εκφράζει η Εταιρεία Αρχαιολογική –Ιστορική-Λαογραφική Θεστιέων να πάρει το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου άμεση και πανηγυρική μάλιστα απόφαση ονοματοδοσίας κάποιων οδών ή πλατειών στην επικράτεια του δήμου σε οδό «οδό Αγνώστου Ιατρού 2020» και «οδό Aγνώστου Νοσηλευτή 2020»

Το αίτημα εκφράζεται προς το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου (δια του Δημάρχου κ.Γεώργιου Παπαναστασίου) και προς την Επιτροπή ονοματοδοσίας. Έχει ως εξής:

Ανοιχτό Αίτημα-Πρόταση

Η εταιρεία μας με την αριθ.47/2020 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου,έχοντας την
αίσθηση ότι συμμετέχει στο παλλαϊκό των καιρών μας αίσθημα,προτείνει το προφανές και
κοινωνικά αυτονόητο,ομόφωνα,

στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου,να πάρει άμεση και πανηγυρική μάλιστα απόφαση
ονοματοδοσίας κάποιων οδών ή πλατειών στην επικράτεια του δήμου σε «οδό Αγνώστου Ιατρού 2020» και «οδό Aγνώστου Νοσηλευτή 2020».

Εκτιμούμε ότι θα ‘ναι τούτο,πέραν των άλλων που ο Δήμος πραγματοποιεί ή το χειροκρότημα της βεράντας, ο ελάχιστος φόρος τιμής και ιδιαίτερα στήριξης στο χρέος που όλοι έχουμε απέναντι σ’αυτούς τους ήρωες πρόμαχους της υγείας και της κοινωνικής μας συνοχής σ’αυτόν
τον άνισο πόλεμο που η χειμαζόμενη ανθρωπότητα αυτοθυσιαστικά διεξάγει για την ύπαρξή της.

Κι όσο αφορά στην πολιτεία,πιστεύουμε ότι έχει κατανοήσει το οφειλόμενο χρέος της και θα πράξει ανάλογα για το χώρο της υγείας και τους ανθρώπους της.

κ.Δήμαρχε’ επειδή γνωρίζουμε τις κοινωνικές σας ευαισθησίες, πιστεύουμε ότι θα κατανοήσετε την ηθική σημαντικότητα της πρότασής μας και θα νοηματοδοτήσετε, έτι παραπέρα τις αγωνίες του λαού μας με την πρότασή μας.

Μετά τιμής
ο πρόεδρος
Βασίλης Φουντούλης

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. κωστας

    Τι αλλη χαζεμαρα θα ακουσουμε θεε μου. Μετα θα γινει του αγνωστου ντελιβερα και του αγνωστου υπαλληλου σε σουπερ μαρκετ. Οι εργαζομενοι θελουν αξιοπρεπεις μισθους οχι αλλη γελοιοποίηση .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.