Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο: Έπεσε πρόταση για «έξοδο» την Παρασκευή στις 9 μέσω μπαλκονιών!

Αγρίνιο: Έπεσε πρόταση για «έξοδο» την Παρασκευή στις 9 μέσω μπαλκονιών!

Να και οι πρώτες πρωτοβουλίες για να σπάσει η μονοτονία και η καραντίνα(που δεν είναι ακριβώς καραντίνα) και στο Αγρίνιο.

Με την γνωστή μέθοδο της συναυλίας μέσω μπαλκονιών στην γειτονιά, η ομάδα «Εδώ Είναι Αγρίνιο Φίλε» του facebook ξεκινά, όπως έχει αναρτήσει, να οργανώνει την Παρασκευή στις 9 “μια βραδιά με μουσική από ασφαλή απόσταση για να σπάσει η ρουτίνα”.

Υπάρχει δηλαδή κι αυτή η αντιμετώπιση του θέματος, η πιο εξωστρεφής να προσπαθήσεις να κάνεις ότι και εκεί που βγαίνεις αλλά… με την γειτονιά σου! Για να δούμε.

Προσεχώς θα έχει νεότερα όπως αναφέρει και μένει να δούμε πως θα οργανωθεί όλο αυτό γιατί για να είναι διασκεδαστικό και να μοιάζει λίγο με τις καντάδες που βλέπαμε από τα ιταλικά μπαλκόνια πρέπει κάποιος να συντονίζει ή να δέχεται παραγγελιές;

Γιατί αν είναι να παίζει ο ένας ραπ, ο άλλος τα γνωστά καμηλιέρικα τραγούδια και ο τρίτος… heavy metal δεν θα γίνει δουλειά, ε; Θα μου πεις μια λύση είναι να παίζουν στα μπαλκόνια ελληνικά τραγούδια, να ανεβούμε λίγο. Ναι, αλλά όποιος δεν ακούει τέτοια; Για παράδειγμα αν κάποιος θέλει να ακούσει Κιάμο, η στήλη θα βγει με το τουφέκι, να είμαστε ξηγημένοι.

Οπότε, είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά θέλει οργάνωση για να μην καταλήξουμε να τρωγόμαστε από τα μπαλκόνια. Διότι αν είναι να μην έχει που να πρωτοπάει η Αστυνομία εκεί κατά τις 21.30 τότε μην το ξεκινήσουμε καθόλου.

Ή αν είναι να αναστενάξουν οι συνοικίες από κλαρίνο και τουμπερλέκι δεν θα είναι από όλους “ναι”, σωστά; Γιατί εδώ είναι Αγρίνιο φίλε…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.