Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Πρωταθλήτριες Ελλάδος στο διπλό καγιάκ οι κορασίδες του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

Πρωταθλήτριες Ελλάδος στο διπλό καγιάκ οι κορασίδες του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

Στο 29o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε Καγιάκ (από 15 ετών και άνω) που έγινε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από 19-21 Ιουλίου, έλαβε μέρος 4μελής ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στην κατηγορία παίδων, η Κατσαγάνη Πολυτίμη, η Κατσαγάνη Μαρία και η Σκαρμούτσου Παρασκευή στην κατηγορία κορασίδων.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής τους Δημήτρης Διαμαντόπουλος και οι γονείς τους. Οι αθλητές, αν και ήταν οι μικρότεροι ηλικιακά στην κατηγορία τους και αγωνίζονταν για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έλαβαν μέρος σε 13 τελικούς και όσοι δεν πήραν μετάλλια πλασαρίστηκαν στις θέσεις 4 έως 7!

Η μεγάλη διάκριση για την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου (ΝΟΜ) ήρθε από τις αθλήτριες Μαρία και Πολυτίμη Κατσαγάνη που στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία Κορασίδων Κ2 στα 200 & 500μ.

Η μεθοδική και καθημερινή δουλειά του προπονητή Δημήτρη Διαμαντόπουλου έφερε καρπούς και για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι το κάνοε καγιάκ ήρεμων νερών είναι το άθλημα που μπορεί να μας προσφέρει συγκινήσεις και μεγάλες διακρίσεις!

Το ραντεβού πλέον, ανανεώνεται για τις 27-28 Ιουλίου στον ίδιο χώρο όπου θα αγωνισθούν πέντε μικρότεροι αθλητές του ΝΟΜ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης (κάτω των 15 ετών) κάνοε καγιάκ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.