Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020

Πρωτεΐνες όγκου & πρωτεΐνες γράμμωσης – Ποια να επιλέξεις & γιατί

Είναι γεγονός πως τα συμπληρώματα πρωτεΐνης αποτελούν τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής. Αν είσαι αρχάριος στο κομμάτι του fitness, τότε σίγουρα αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να επιλέξεις πρωτεΐνες όγκου ή πρωτεΐνες γράμμωσης.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια από τις 2 πρωτεΐνες να επιλέξεις και τι σου προσφέρει η καθεμιά.

Τα είδη των συμπληρωμάτων πρωτεΐνης

Γενικά, τα συμπληρώματα πρωτεΐνης χωρίζονται σε 2 συγκεκριμένες κατηγορίες. Αυτές οι κατηγορίες είναι:

  • Οι πρωτεΐνες όγκου
  • Οι πρωτεΐνες γράμμωσης

Οι πρωτεΐνες όγκου έχουν σαν στόχο τους την αύξηση του σωματικού βάρους και την συνολική ενίσχυση της δύναμης του σώματος. Περιέχουν επίσης περισσότερους υδατάνθρακες από τις πρωτεΐνες γράμμωσης, οι οποίες έχουν γενικά πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη, λίπος και υδατάνθρακες.

Όπως μπορείς να καταλάβεις από τα παραπάνω, το είδος της πρωτεΐνης που θα επιλέξεις, κρίνεται από την ανάγκη για την οποία θα την χρησιμοποιήσεις. Αν θέλεις για παράδειγμα να αποκτήσεις μυϊκό όγκο και δύναμη, τότε οι πρωτεΐνες όγκου είναι οι κατάλληλες για σένα.

Αν από την άλλη θέλεις να χτίσεις άπαχη μυϊκή μάζα και να δημιουργήσεις έντονη γράμμωση, τότε θα πρέπει να επιλέξεις τις πρωτεΐνες γράμμωσης.

Για ποιους είναι ιδανικές οι πρωτεΐνες όγκου;

Είσαι ιδανικός υποψήφιος για τις πρωτεΐνες όγκου, αν έχεις τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Χαμηλό σωματικό βάρος
  • Πολύ γρήγορο μεταβολικό ρυθμό
  • Δυσκολία να χτίσεις μυϊκό ιστό
  • Κάνεις εντατικές προπονήσεις ή ασχολείσαι με απαιτητικά αθλήματα

Πού θα τις βρεις;

Στο e-shopμε συμπληρώματα διατροφήςActiveBodyθα βρεις μια μεγάλη γκάμα από τις καλύτερες και πιο αποδοτικές πρωτεΐνες όγκου και γράμμωσης, που εστιάζουν στις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες.

Ανακάλυψε τώρα μοναδικές προσφορές για μυϊκό όγκο και γράμμωση και κατάκτησε τους στόχους σου, με τη βοήθεια των καλύτερων!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.