Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020

Η πρώτη δυνατή κίνηση Φαρμάκη για το Αγρίνιο

Καλές ειδήσεις για τα πολιτιστικά του τόπου προέκυψαν στην επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στο Αγρίνιο για τις οποίες ωστόσο κρίσιμη είναι η συμβολή της περιφερειακής αρχής.
Για το λόγο αυτό ο Γ. Παπαναστασίου ευχαρίστησε τον Νεκτάριο Φαρμάκη που άλλωστε παρέστη στη συνάντηση στο δημαρχείο.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη θα ενταχθεί το έργο της αποκατάστασης – αναστήλωσης του Αρχαίου θεάτρου Στράτου στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ενώ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα χρηματοδοτήσει τη μελέτη για τη δημιουργία διαχρονικού μουσείου στις Καπναποθήκες Παπαπέτρου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Ο Θεος

  Γιατι θα πρεπει καθε φορα να ειναι απο την ιδια πολτικη γραμμη οι αρχες για να προχωρουνε τα πραγματα ???Χωρανε στα αυτονοητα διαχωριστικες γραμμες ??Εκτος εαν ο Κατσιφαρας ηταν πραγματι αλλου ντ αλλου??

 2. Αναρχικαπιτάλας

  @Θεός, γιατί το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ όπως το απορρόφησε, εμφανίστηκαν στα πράγματα για να φάνε, να διορίσουν, να αποδομησουν τον κρατικό μηχανισμό και για τίποτε άλλο.

 3. Johnny68

  Αναρχοκαπιταλας, ενώ η Ν. Δουλα υπάρχει για να κυβερνά και να συμμαζευει αυτή την πολύπαθη χώρα από τους κακούς αριστερούς. Θέλεις αλλαγή στα χάπια και γρήγορα μάλιστα!!!!

 4. Αναρχοκαπιτάλας

  @Johnny68, τα δικά σου χάπια φαίνεται ότι πλακώθηκαν κάτω από τα συντρίμμια του Τοίχους του Βερολίνου, πριν από 30 χρόνια, και για αυτό ακόμα πιστεύεις σε παραμύθια.

 5. Anonimos

  Ευτηχως που ηλθε η υπουργος και καθαρισαν λιγο τον τόπο απο τα αγριοχορτα και τα σκουπιδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.