Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Aφιέρωμα της ΕΡΤ στο γυμνάσιο Γαβαλούς για τη διάκριση στο πρόγραμμα Ecomobility (video)

To Γυμνάσιο Γαβαλούς πήρε την πρώτη θέση στην Ευρώπη στo πρόγραμμα Ecomobility και οι συντελεστές της επιτυχίας μίλησαν στη κάμερα της ΕΡΤ.

Να θυμίσουμε ότι το Γυμνάσιο Γαβαλούς είχε διακριθεί στo ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ecomobility όπου συμμετέχουν συνολικά 48 σχολεία από όλη την Ελλάδα, απ’ όπου πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στην αποστολή του Ecocity, στις Βρυξέλλες.

Το Γυμνάσιο Γαβαλούς διέπρεψε στην Ευρώπη για την Οικολογική Συνείδηση και τον Σεβασμό στον συνάνθρωπο που είναι τα μηνύματα που στέλνουν οι μαθητές του σχολείου, οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο!

Οι διακριθέντες μαθητές, αλλά και οι καθηγητές μίλησαν στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» της ΕΡΤ για την διάκρισή τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και ανέλυσαν λεπτομερώς τα οφέλη του προγράμματος στη καθημερινότητά μας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

iaitoloakarnania.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Anonimos

    Εδω στην περιοχή μας πραγματικά υπάρχουν 3D λακούβες οι οποίες δεν είναι αυτοκόλλητες ή βαμμένες όπως π.χ στον Καναδά αλλά είναι Ορίντζιναλ τρισδιάστατες και σε βάθος που μπορεί να προκαλέσει δυστοίχημα τόσο σε αυτοκ/τα οσο και πολιτες αφού και τα πεζοδρόμια ειναι χωρις ύπαρξη. Και αν υπαρχουν κοβονται απο φυσικά ή τεχνιτά εμποδια, οπως καδους απορριματων, καφασια, αυτοκ/τα, κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.