Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας

Πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας

tei volley
Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα Βόλεϊ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας, υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου Φυσικής Αγωγής του Τ.Ε.Ι. Κωνσταντίνου Λιαπίκου, στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ρέθυμνο Κρήτης από 16 έως 18 Μαΐου 2017.

Η ομάδα Βόλεϊ, με παίκτες από τα Τμήματα της Πάτρας, του Μεσολογγίου, του Αντιρρίου και του Αιγίου, νίκησε διαδοχικά το Τ.Ε.Ι. Πειραιά 2-0, το Μετσόβιο Πολυτεχνείο 2-0, το Πανεπιστήμιο Κρήτης 2-0 και το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας 2-1.

Η στήριξη της ομάδας από τη Διοίκηση του ΤΕΙ, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, ήταν σημαντική διότι χωρίς αυτήν δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η συμμετοχή της ομάδας, δεδομένης της δυσμενής οικονομικής κατάστασης.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα ευχαριστεί επίσης τον Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία (ITALIAN CORNER, ΚΑΝΔΑΥΛΟΣ) κ. Βασίλη Στουρνάρα για την προσφορά της αγοράς του αθλητικού υλικού, την ομάδα Ομόνοια Ναυπάκτου και τον Προπονητή Ντίνο Τσακανίκα για τις κοινές προπονήσεις και τον υπεύθυνο του Αθλητικού Κέντρου Αντιρρίου για την διάθεση του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Η Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, συγχαίρει τον γυμναστή – προπονητή κ. Κωνσταντίνο Λιαπίκο και όλους τους φοιτητές – αθλητές των Τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για τη συμμετοχή τους στην ομάδα Βόλεϊ και την πρωτιά που κατέκτησαν στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης.

tei volley 7

tei volley 6

tei volley 5

tei volley 9

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.