Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Γιατί να προτιμήσουμε τον καναπέ κρεβάτι;

Γιατί να προτιμήσουμε τον καναπέ κρεβάτι;

Το γεγονός ότι ένας καναπές κρεβάτι είναι πάντα χρήσιμος είναι σίγουρο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιες ειδικές λεπτομέρειες που δεν το καθιστούν την ιδανική επιλογή σε κάθε σπίτι.

Φυσικά δεν είναι λύση ως μόνιμο κρεβάτι, αλλά μας εξυπηρετεί ως μια λύση ανάγκης. Βεβαίως, αν το σπίτι μας είναι μικρό σε τετραγωνικά, δηλαδή γκαρσονιέρα, αποτελεί σίγουρα μια λύση αφού το σαλόνι εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε υπνοδωμάτιο χωρίς να χρειαζόμαστε πολύ χώρο.

Ποια είναι τα οφέλη που μας δίνει ο καναπές κρεβάτι;

  • Γλιτώνεις πολύτιμο χώρο

Θέλοντας να φτιάξεις έναν ξενώνα, ο καναπές κρεβάτι είναι πάρα πολύ χρήσιμος, ειδικά σε όσους μένουν σε μικρό σπίτι. Το γεγονός πως ουσιαστικά έχει δύο λειτουργίες, θα σε γλιτώσει από επιπλέον έξοδα, μετακινήσεις επίπλων και πολύτιμο χώρο.

  • Μπορείς να φιλοξενήσεις ένα επιπλέον άτομο

Αν θέλεις να φιλοξενήσεις κάποιον φίλο από το εξωτερικό ή κάποιον συγγενή από το χωριό, σίγουρα ο καναπές κρεβάτι θα σου λύσει τα χέρια. Ιδιαίτερα μάλιστα αν στο σπίτι σου δεν διαθέτεις επιπλέον υπνοδωμάτια. Με δυο κινήσεις έχεις ένα εξτρά κρεβάτι για τον φιλοξενούμενό σου!

  • Είναι η χαρά του χουζούρη

Ο καναπές κρεβάτι σε σώζει στις περιπτώσεις που θέλεις να κοιμηθείς βλέποντας τηλεόραση, κάτι το ιδανικό για σαλόνι ή δωμάτιο ψυχαγωγίας. Είναι το ίδιο πρακτικό για ένα σύντομο ύπνο, όπου μπορεί να μην θέλεις την άνεση του υπνοδωματίου σου για να μην παρακοιμηθείς. Οι μοντέρνοι καναπέδες κρεβάτια, έχουν πιο άνετα στρώματα από ότι στο παρελθόν.

  • Υπάρχει ποικιλία επιλογών

Συνήθως πρόκειται για διπλούς καναπέδες με μεγάλα μαξιλάρια. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια για κάθε περίσταση και κάθε γούστο. Από την στιγμή που μπορείς να βρεις ακόμα και τριθέσιο ή δερμάτινο καναπέ κρεβάτι, οι περιορισμοί είναι ελάχιστοι. Θα βρεις καναπέ κρεβάτι για αρκετά στυλ διακόσμησης, όπως μινιμαλιστικό, παραδοσιακό, ρετρό κ.α.

  • Μας παρέχει έξτρα αποθηκευτικό χώρο

Οι περισσότεροι καναπέδες κρεβάτια έχουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο για μαξιλάρια, σεντόνια και κουβέρτες. Στις περισσότερες όμως των περιπτώσεων θα σου περισσέψουν τουλάχιστον τα 2/3 του αποθηκευτικού χώρου για να τον χρησιμοποιήσεις όπως νομίζεις. Οι γωνιακοί καναπέδες προσφέρουν ακόμα περισσότερο χώρο και περισσότερες χρήσεις.

  • Κάνουμε περισσότερη οικονομία

Δεν χρειάζεται μεγάλη επεξήγηση: γλιτώνεις από τα χρήματα που θα έδινες για να πάρεις, καναπέ και κρεβάτι ξεχωριστά. Ακόμα είναι πιο φθηνός τόσο από τα περισσότερα μονά κρεβάτια και από τους περισσότερους καναπέδες.

  • Μετακινείται ευκολότερα

Ο καναπές κρεβάτι έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μετακινείται εύκολα και να έχει μικρό βάρος. Έχει φορητότητα με λίγα λόγια, ώστε να μετακινηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Αυτό είναι πάρα πολύ χρήσιμο αν κάποιος το χρησιμοποιεί συχνά.

Σίγουρα αυτοί είναι αρκετοί λόγοι και αρκετά πειστικοί να για προτιμήσουμε έναν καναπέ κρεβάτι και να ολοκληρώσουμε τη διακόσμηση του σαλονιού μας μαζί με τα υπόλοιπα έπιπλα Welhome.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.