Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Πρώτο βραβείο στα “Education Leaders Awards” για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης (video)

education-leaders-awards-3o-dimotiko-sxoleio-neapolis

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Πρωτοβουλίες Πρόληψης για την Υγεία και την Ασφάλεια των μαθητών” απέσπασε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης του Δήμου Αγρινίου στον φετινό διαγωνισμό “Education Leaders Awards”

Η παραλαβή του βραβείου έγινε από τον Διευθυντή του σχολείου, Γιώργο Πιτταροκοίλη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν από την Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Ιδιωτικά & Δημόσια Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια & Λύκεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ήταν η τρίτη χρονιά των βραβείων αριστείας στο χώρο της εκπαίδευσης μέσω των “Education Leaders Awards” που αποτελούν μία πρωτοβουλία της εταιρείας “Boussias Communications”, σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν οι καλές πρακτικές και η καινοτομία στο χώρο της εκπαίδευσης.

Τα βραβεία αυτά έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση, από κάθε βαθμίδα και κάθε γεωγραφική περιοχή της χώρας. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός Παιδείας.

Στόχος της διοργάνωσης φέτος ήταν η δημιουργία μιας ειδικής πλατφόρμας για την αριστεία, ώστε να ανοίξει ένας διαδικτυακός «διάλογος» όπου θα μπορούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την αριστεία και την καινοτομία να ανταλλάξουν απόψεις, να εμπνευστούν ο ένας από το παράδειγμα του άλλου, να αλληλεπιδράσουν, να βρουν την ιδέα που θα τους κάνει και πάλι να ξεχωρίσουν. Εκεί θα προστεθούν οι φετινοί βραβευθέντες της διοργάνωσης και εκεί θα μπορούν να ανατρέξουν τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας για να μοιραστούν ιδέες και καλές πρακτικές.

Δείτε την βράβευση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.