Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Αδιανόητο περιστατικό στο Ξηρόμερο: ανήλικοι προκάλεσαν σκόπιμα τροχαία ατυχήματα-ένας τραυματίας

Πρωτοφανές περιστατικό στην περιοχή του Ξηρομέρου και συγκεκριμένα στον Μαχαιρά όπου ανήλικοι προκάλεσαν δύο τροχαία ατυχήματα στην Επαρχιακή Οδό Αστακού- Φυτειών

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, οι ανήλικοι προκάλεσαν δύο τροχαία ατυχήματα σε χωριό στην Επαρχιακή Οδό Αστακού Φυτειών και παρακώλυσαν την συγκοινωνία ως εξής:
• Στις 22-8-2020 αργά το βράδυ, σε χωριό στην Επαρχιακή Οδό Αστακού Φυτειών, σε σημείο χωρίς φωτισμό, τοποθέτησαν τεντωμένο σχοινί κάθετα στο οδόστρωμα, δένοντας τα άκρα του σε πασσάλους με αποτέλεσμα ημεδαπός άνδρας οδηγώντας μοτοσικλέτα να προσκρούσει στο σχοινί, να ανατραπεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.

• Στις 21-8-2020 αργά το βράδυ, στο ίδιο χωριό και σε σημείο χωρίς φωτισμό, είχαν τοποθετήσει πάλι τεντωμένο σχοινί με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε αυτό ένας ημεδαπός άνδρας, που οδηγούσε αυτοκίνητο και να προκληθούν υλικές ζημιές στο όχημα του.
• Στις 21-8-2020 τα ξημερώματα, στο ίδιο χωριό είχαν τοποθετήσει κάθετα στο οδόστρωμα πέτρες, ζάντες, λάστιχο οχήματος και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και να παρακωλύεται η κυκλοφορία.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου σχηματίσθηκε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων ενώ σε βάρος των γονεών τους σχηματίσθηκε δικογραφία για την παραμέληση της εποπτείας τους. Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανωνιμος

    Άρρωστα μυαλά, Άρρωστες οικογένειες, Αρρωστη μόρφωση, όλα δημιουργηματα της μη σωστής χρήσης των Νέων τεχνολογιών. Και προπαντός δεν υπάρχει ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ, ΔΆΣΚΑΛΟΙ, που να διδάσκουν σωστά και ορθά πράγματα στα παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.