Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Πρώτος ο Ναυτικός Όμιλος Πρεβέζης στον ιστιοπλοϊκό αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ 2019» στο λιμάνι του Μεσολογγίου

Πρώτος ο Ναυτικός Όμιλος Πρεβέζης στον ιστιοπλοϊκό αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ 2019» στο λιμάνι του Μεσολογγίου

Στις 13 και 14 Απριλίου 2019 το Πνευματικό-Κοινωνικό-Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου διοργάνωσαν για πρώτη φορά στην πόλη μας ιστιοπλοϊκό αγώνα για σκάφη OPTIMIST & LASER 4,7 με την ονομασία «ΘΥΣΙΑΣ 2019».

Ο αγώνας εντάχθηκε στις εκδηλώσεις των Εορτών Εξόδου 2019 και πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Συμμετείχαν 26 αθλητές ηλικίας από 8 ετών και άνω, από τέσσερα Ναυταθλητικά σωματεία της δυτικής Ελλάδας που είναι τα παρακάτω:

0 Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας , ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρεβέζης, Ο Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου «ΙΑΣΩΝ» και ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου.

Ο καιρός ήταν σύμμαχος και επέτρεψε στα μικρά καπετανάκια να επιδείξουν τις ναυτικές-ιστιοπλοϊκές τους ικανότητες. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 Ιστιοδρομίες όπου ανέδειξαν τους νικητές.

Στο τέλος της δεύτερης ημέρας στις εγκαταστάσεις του ομίλου έγιναν οι απονομές στους νικητές και ακολούθησε μπουφές όπου επιμελήθηκαν οι μαθητές-σεφ της σχολής ΟΑΕΔ.

Η ανακοίνωση του ΝΟΜ, συνεχίζει:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του πνευματικού κέντρου κ. Τάσο Σκαρμούτσο, την Αντιπρόεδρο κα. Σοφία Λαναρά και τους υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά τους. Επίσης το Λιμενάρχη Μεσολογγίου κ. Μηλιάδη το προσωπικό του Λιμεναρχείου καθώς και το πλήρωμα του πλωτού σκάφους για την υποστήριξή τους.
Το προσωπικό του Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου. Τον Δ/ντή τους μαθητές και τους καθηγητές της σχολής μαγειρικής τέχνης του ΟΑΕΔ για την προσφορά τους.
Τους φίλους και τα μέλη που βοήθησαν στο στήσιμο της διοργάνωσης και του θαλάσσιου στίβου. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ναυταθλητικά σωματεία, τους αθλητές τους και τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τονίζουμε ότι η συγκεκριμένη δράση μας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την μεγάλη χορηγία του Ομίλου Εταιριών Ελληνικά Πετρέλαια ΕΛΠΕ, της χορηγίας της ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΕ και της συνεχής στήριξης του Ξενοδοχείου LIBERTY και του cafe bar restaurant ΑΛΑΤΙΕΡΑ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου νιώθει υπερήφανος που μετά τις επιτυχίες του στην κολύμβηση – υδατοσφαίριση , κάνοε- καγιάκ , δύο αθλητές του κέρδισαν τα δύο πρώτα τους μετάλλια στην ιστιοπλοΐα και ξεκινά ένα νέο ταξίδι στον θαλάσσιο αθλητισμό. Επίσης δεσμευόμαστε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα γίνει θεσμός της πόλης μας και θα επαναλαμβάνετε κάθε χρόνο.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.