Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Πρόβλημα με ίχνη από σακούλες σκουπιδιών στο κέντρο του Αγρινίου, λένε μαγαζάτορες

Τα θέματα της καθαριότητας σε μια μεγάλη και δύσκολη πόλη όπως το Αγρίνιο δεν είναι μόνο τα προφανή. Υπάρχουν κι ένα σωρό άλλα που τα αντιλαμβάνονται κυρίως όσοι δραστηριοποιούνται στο κέντρο που είναι και το δυσκολότερο σημείο.

Ένα τέτοιο πρόβλημα, παρότι δύσκολα θα το φανταζόταν κάποιος, είναι τα υγρά υπολείμματα από τις σακούλες σκουπιδιών που μεταφέρουν για άδειασμα οι υπάλληλοι του δήμου Αγρινίου. Πολύ συχνά αυτές οι μαύρες σακούλες π.χ. στην πλατεία Δημοκρατίας είναι πολύ βαριές και αναγκάζονται οι υπάλληλοι, συνήθως γυναίκες, να τις σέρνουν στο έδαφος για πολλά μέτρα. Αυτές όμως είναι συχνά τρύπιες και όλο το υγρό περιεχόμενο αδειάζει στο οδόστρωμα αφήνοντας έντονη δυσοσμία και μια χαρακτηριστική λερωμένη γραμμή…

Αυτό το φαινόμενο το υπάρχει εδώ και μήνες στην Πάνου Σούλου μεταξύ της πλατείας και της μεγάλης τράπεζας, ακριβώς στο σημείο που υπάρχει το αυτοσχέδιο πλακάκι ζωγραφισμένο στο οδόστρωμα. Οι σακούλες μεταφέρονται για να αδειάσουν στους κάδους έξω από την πολυσύχναστη τράπεζα.

Τα μαγαζιά της περιοχής έχουν διαμαρτυρηθεί και προσπαθούν να καθαρίζουν όσο γίνεται. Όπως λένε, μια λύση θα ήταν να μην χρησιμοποιούνται γι’ αυτή τη μεταφορά γυναίκες δημοτικοί υπάλληλοι…

Βέβαια, με τις ελλείψεις προσωπικού καθαριότητας άντε να βρεθεί ο υπάλληλος που θα σηκώνει το ανάλογο βάρος σε τέτοια “ειδική” περίπτωση!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Υπομονη,μετα τις 20 αυγουστου που θα πιασουν δουλεια τα 8μηνα.Μεχρι τοτε απλα μην κυκλοφορειτε στο κεντρο,παρκο,πεζοδρομους κανονικους και μη…γενικα μην κυκλοφορειτε στο αγρινιο δεν εχει τιποτα να δεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.