Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Πρόβλημα με τις οικιακές συσκευές; Η iqservice επισκευάζει τα πάντα!

Πρόβλημα με τις οικιακές συσκευές; Η iqservice επισκευάζει τα πάντα!

Το σπίτι θέλει φροντίδα, αλλά όσο και να το φροντίζετε μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα τα οποία δεν τα είχατε προβλέψει.

Μία ομάδα από τεχνικούς οικιακών συσκευών είναι σε κάθε περίπτωση η ολοκληρωμένη λύση που χρειάζεστε σε περίπτωση ανάγκης.

Αγοράσατε καινούργιο πλυντήριο ρούχων ή πιάτων και θέλετε να το συνδέσετε ή μήπως σας χάλασε μετά από αρκετά χρόνια χρήσης; Οι ηλεκτρολόγοι της iqservice στην Αθήνα θα έρθουν στον χώρο σας την ίδια μέρα ή την επόμενη για να εκτιμήσουν το πρόβλημα ή για την σύνδεση πλυντηρίου σας σε λίγα μόλις λεπτά.

Η εταιρεία απασχολεί ένα μεγάλο μέρος εργαζόμενων από διαφορετικούς κλάδους και εξειδικεύσεις, που είναι έτοιμοι να λύσουν κάθε γρίφο που παρουσιάζεται στις οικιακές συσκευές σας. Και όχι μόνο αυτό! Ακόμα κι αν έχετε αγοράσει πλυντήριο πιάτων ή ρούχων από συγκεκριμένη εταιρεία όπως Pitsos ήBosh, έχουμε ανταλλακτικά που χρειάζεται η συσκευή σας, λόγω της άμεσης συνεργασίας μας με τα μεγαλύτερα brands της αγοράς.

Τα βήματα είναι απλά!

Μπορείτε να τηλεφωνήσετε και να μιλήσετε απευθείας με έναν εκπρόσωπό μας ή να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε online στην ιστοσελίδα της εταιρείας ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος και να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε.

Tips

Μην προσπαθήσετε για επισκευή πλυντηρίου μόνοι σας, καθώς μπορεί να δημιουργήσετε χειρότερη βλάβη. Μέχρι να έρθει ο ειδικός μην το χρησιμοποιείτε και αν είναι δυνατόν ξεσυνδέστε το και από την παροχή του.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της IQ Service και βρείτε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.