Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Προβλήματα στη Στράτο όπου “έσπασε”ρέμα (φωτό-βίντεο)

Προβλήματα στη Στράτο όπου “έσπασε”ρέμα (φωτό-βίντεο)

Δεν λείπουν τα προβλήματα από την πρωινή κακοκαιρία στην περιοχή του Αγρινίου. Τα σημαντικότερα εντοπίζονται στη Στράτο καθώς “έσπασε” το ρέμα στα όρια του χωριού και προκάλεσε καταστροφές.

Η σφοδρή βροχόπτωση “φούσκωσε” το ρέμα-που έχει έκταση 5-7 χιλιομέτρων- με αποτέλεσμα η εθνική οδός να γεμίσει νερά αλλά και να πλημμυρίσουν κατοικίες και επιχειρήσεις. Μία μάλιστα με ζωοτροφές υπέστη μεγάλη καταστροφή και σε αυτή είναι σε εξέλιξη επιχείρηση άντλησης υδάτων.

Με δυσκολία εξάλλου διεξάγονταν η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος της Στράτου όπου απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.

Στην περιοχή έσπευσε βεβαίως μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστική για τις αντλήσεις υδάτων ενώ κινητοποιήθηκαν και στελέχη της περιφερειακής και δημοτικής αρχής με τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου να μεταβαίνουν στη Στράτο.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες εξάλλου  από την υπερχείληση του ρέματος προβλήματα έχουν παρουσιαστεί και στο συνοικισμό της Λαγκάδας Λεπενούς και σε καλλιέργειες.
Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.