Τρίτη, 21/08/2018

Παπακαμμένου Φροντιστήρια Αγγλικών τέντες μπινιάρος
PRAKTIKA Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ Olonmas Φαρμακείο

Προβληματισμό εκφράζει η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το νομοσχέδιο για τη «φαρμακευτική» κάνναβη

Η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδας με ανακοίνωση της εξέφρασε τον προβληματισμό της για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε σχετικά με την παραγωγή και επεξεργασία της «φαρμακευτικής» κάνναβης. Η ανακοίνωση:

22770055_1849895585038634_9005190171146484659_o

Η ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδας, στέκεται με προβληματισμό απέναντι στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε σχετικά με την παραγωγή και επεξεργασία της «φαρμακευτικής» κάνναβης και εναντιώνεται σε κάθε προσπάθεια νομιμοποίησης οποιασδήποτε μορφής εξαρτησιογόνας ουσίας.

Θεωρούμε ότι το νομοσχέδιο αυτό θα επιδεινώσει την κατάσταση στις μαθητικές ηλικίες και θα διαμορφώσει έτσι την συνείδηση της κοινωνίας κάνοντας αποδεκτή την χρήση της κάνναβης στον μαθητικό πληθυσμό.

Το γονεϊκό κίνημα, θα αντιδράσει σε αυτές τις ενέργειες και θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες του για ενημέρωση των μαθητών –γονιών και εκπαιδευτικών, για το κοινωνικό φαινόμενο της τοξικοεξάρτησης.

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.