Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Προβληματίζει η καταστροφή τμήματος του αντιπλημμυρικού στην Ερμίτσα-Κινητοποιείται η Περιφέρεια

Προβληματίζει η καταστροφή τμήματος του αντιπλημμυρικού στην Ερμίτσα-Κινητοποιείται η Περιφέρεια

Προβληματίζουν οι εικόνες που παρουσιάζουν καταστροφή ενός σημείου του αντιπλημμυρικού έργου που έχει γίνει κατά μήκος της παραποτάμιας ζώνης της Ερμίτσας.

Οι εικόνες αναρτήθηκαν από τον γνωστό κάτοικο της περιοχής Νίκο Πατερέκα που δείχνουν την υποχώρηση των αντιπλημμυρικών πλεγμάτων   σε σημείο της κοίτης μεταξύ Αβώρανης και Παναιτώλιου.

Εύλογα προκαλεί ανησυχία το γεγονός πως με τις πρώτες κακοκαιρίες προέκυψε πρόβλημα στο έργο που παραδόθηκε πέρυσι.

Ενθαρρυντικό είναι πάντως πως η περιφερειακή αρχή έχει ήδη κινητοποιηθεί. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης, ενημερώθηκε ο  Περιφερειάρχης και αύριο κλιμάκιο θα μεταβεί επιτόπου για αυτοψία.

Σημειώνει εξάλλου πως το πρόβλημα θα αποκατασταθεί άμεσα χωρίς επιβάρυνση της Περιφέρειας και θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα έλεγχος σε ολη την έκταση του αντιπλημμυρικου και αναλόγως των αποτελεσμάτων του ελέγχου θα ληφθούν τα αντίστοιχα μέτρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Κρουστιάνος

  Μήπως κάποιοι θα πρέπει να δουλεύουν με πρακτικές του 2021 και όχι του 1950 για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή.
  Όχι άλλο κουτόχορτο,το ότι δεν μπορούν να σταθούν αντιπλημμυρικά στην Ερμίτσα τον 21ο αιώνα με ξεπερνά.

 2. Κούρνιας

  Όσο αποκατάστησαν το ατιπλημμυρικό στην γέφυρα της Ερμιτσας που επεσε με την πρωτη βροχη στην Ε.Ο. Χωρίς την οικονομική επιβάρυνση της Περιφέρειας από το ίδιο έργο Νεκτάριε και Θανάση κάτι δεν πάει καλά εδω

 3. ΑΝΤΩΝΗΣ

  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ “ΑΡΙΣΤΩΝ” ΤΗΣ Ν.Δ.! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ! ΜΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΒΡΟΧΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ! ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΑΘΡΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.