Τρίτη, 14/08/2018

Παπακαμμένου Φροντιστήρια Αγγλικών τέντες μπινιάρος
PRAKTIKA Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ Olonmas Φαρμακείο

Προβολή ταινιών από τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Προβολή Ταινίας


«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου και το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο (MedINA) διοργανώνουν προβολή των ταινιών:
α) Ντοκιμαντέρ του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου: «Εθνικό Πάρκο Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού»
β) Εθνογραφικό ντοκιμαντέρ «‘Αλιμα»
στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι την Παρασκευή στις 8 Ιουνίου και ώρα 8μ.μ.

Το ντοκιμαντέρ για το Εθνικό Πάρκο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης την προηγούμενη προγραμματική περίοδο από τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου με ανάδοχο την εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών BlackLight ΕΠΕ και σκηνοθέτη τον Τάσο Κατσάρη. Το ντοκιμαντέρ του ΦΔ/ΛΜ έχει προβληθεί στην ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2 και ΕΡΤ 3 αρκετές φορές διαφημίζοντας την περιοχή του Εθνικού Πάρκου με μεγάλη επιτυχία.
Tο ντοκιμαντέρ «‘Αλιμα», συμπαραγωγή του Ethnofest και του MedINA, σε σκηνοθεσία Λουκά Κουμπούρη και Νικόλα Παπαδημητρίου, βασίζεται στην εθνογραφική παρατήρηση της καθημερινότητας των ψαράδων της λιμνοθάλασσας, συγκεκριμένα των ιβαράδων που εδώ και αιώνες ψαρεύουν με την εμπειρία της παράδοσης.
«Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση δίνει μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και προωθεί την Αειφόρο Ανάπτυξη στην περιοχής μας. Σας περιμένουμε», αναφέρει ο Φορέας.

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.