Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

«Ψάχνεται» για Χαντάκια ο Απόλλων Σμύρνης

«Ψάχνεται» για Χαντάκια ο Απόλλων Σμύρνης

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Απόλλωνα για την θέση του κεντρικού αμυντικού φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Χαντάκιας. Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Κύργια.

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Απόλλωνα αναμένεται να υπάρξουν από την εβδομάδα που έρχεται με την άφιξη των Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και Νίκου Παπαδόπουλου στην Αθήνα.

Μέχρι στιγμής η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει έρθει σε συμφωνία με τους Πατρίκ Βουό, Χαράλαμπο Παυλίδη, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και Βασίλη Βτιλή.

Μία από τις θέσεις που οι «κυανόλευκοι» αναζητούν παίκτη φέρεται να είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με το «Sportime», ψηλά στην λίστα της ομάδας της Ριζούπολης φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Χαντάκιας σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό.

Ωστόσο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα γίνονται δεύτερες σκέψεις για παραμονή του Μιχάλη Κύργια, παρότι ο παίκτης είχε ενημερωθεί από τον Αντώνη Μανίκα δεν υπολογίζεται δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου για ανανέωση του συμβολαίου του.

Πηγή: sdna.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.