Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Ψαράς-ΑΟ Αγρινίου: το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα

Ψαράς-ΑΟ Αγρινίου: το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα
Ο Άρης Ψαράς είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο νεαρός forward αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας την ερχόμενη Κυριακή, στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και στα όρια που δεν πρέπει να μπαίνουν στην απόδοση της ομάδας.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
Άρη στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του 2018 αντιμετωπίζετε εκτός έδρας το Φίλιππο Βέροιας. Τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στη νίκη και να κλείσετε καλά τη χρονιά;
Όπως ξέρουμε η Βέροια παραδοσιακά είναι μια καλή ομάδα και στα παιχνίδια απέναντί της χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε συγκεντρωμένα στο παιχνίδι, να βάλουμε τα κορμιά μας και να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση όλη την εβδομάδα.
Πιστεύεις ότι η καλή ψυχολογία του αντιπάλου σας που προέρχεται από μια μεγάλη νίκη στα Φάρσαλα, είναι ένα μεγάλο “όπλο” που θα έχει στο μεταξύ σας παιχνίδι;
Εννοείται αυτό. Όταν έρχεσαι από καλές νίκες πάντα έχεις ψυχολογία. Πόσο μάλλον όταν παίζεις στην έδρα σου και απέναντι σε μια ομάδα σαν και μας που είμαστε στην πρώτη θέση και όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο και θέλουν να μας κερδίσουν.
Πως κρίνεις τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 9 – 1;
Έχουμε κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα εμείς και ο προπονητής μας δουλεύοντας κάθε μέρα στο γήπεδο και εκεί οφείλεται η πορεία της ομάδας. Εννοείται όμως ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.
 
Θεωρείς ότι σε μεγάλο βαθμό έχετε φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που επιθυμείτε στα τελευταία παιχνίδια;
Πιστεύω ότι δεν πρέπει να βάζουμε όρια στην απόδοσή μας. Πρέπει κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να βλέπουμε τα λάθη μας για να τα διορθώνουμε. Και φυσικά να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Πως κρίνεις την προσωπική σου απόδοση σε ένα πρωτάθλημα που δεν είχες αγωνιστεί έως τώρα, καθώς πέρσι έπαιζες στην Α2 Εθνική Κατηγορία;
Δε θέλω να κρίνω τον εαυτό μου ως προς την απόδοσή μου. Ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό είναι ο προπονητής μου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.