Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Ψηφιοποιήθηκε το αρχείο των ονοματοδοσιών των δρόμων του Αγρινίου, το θέμα σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Ψηφιοποιήθηκε το αρχείο των ονοματοδοσιών των δρόμων του Αγρινίου, το θέμα σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Μια αξιοσημείωτη και ειδικού βάρους συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου που θα διεξαχθεί εντός του Απριλίου, πριν την επόμενη τακτική, προανήγγειλε ο πρόεδρος του Σώματος Βασίλης Φωτάκης.
Η συνεδρίαση αυτή θα έχει ως μοναδικό θέμα τον ψηφιακό χάρτη των ονοματοδοσιών των δρόμων της πόλης, αποτέλεσμα επίπονης και συστηματικής εργασίας δυόμιση ετών της επιτροπής ονοματοθεσίας της οποίας ο κ. Φωτάκης προεδρεύει.
Συγκεκριμένα, η επιτροπή ψηφιοποίησε όλο το αρχείο των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου, διασταύρωσε και επικαιροποίησε στοιχεία. Προέκυψαν μάλιστα ασάφειες, ανεκτέλεστες, αποφάσεις και παλινωδίες. Όπως και να έχει, πρόκειται για σημαντικό έργο με ερευνητική χρησιμότητα αλλά και για την ταυτότητα και «κληρονομία» της πόλης.
Στους δημοτικούς συμβούλους σήμερα διανεμήθηκε η εισήγηση για την εν λόγω συνεδρίαση ώστε να την μελετήσουν και να έχουν την ευχέρεια χρόνου για κατάθεση προτάσεων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.