Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αγρινίου για τα προβλήματα στο πρώην Πολυκλαδικού- τραυματίστηκε καθηγητής

Ψήφισμα έδωσε στη δημοσιότητα το Σχολικό Συμβούλιο του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αγρινίου.
Διαμαρτύρεται έντονα προς τον Δήμο Αγρινίου για τις προβληματικές κτιριακές εγκαταστάσεις – υποδομές του σχολικού συγκροτήματος του πρώην Πολυκλαδικού στον Άγιο Κωνσταντίνο.
Το ψήφισμα εκδόθηκε με αφορμή το ατύχημα εν ώρα εργασίας ενός καθηγητή, που σύμφωνα με πληροφορίες έσπασε το χέρι του καθώς έπεσε εξαιτίας της ολισθηρότητας του πατώματος λόγω νερών που έσταζαν από την οροφή.

Το Ψήφισμα του Σχολικού Συμβουλίου του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αγρινίου :

Το Σχολικό Συμβούλιο (Σύλλογος Διδασκόντων και Μαθητική κοινότητα) του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αγρινίου με αφορμή το ατύχημα εν ώρα εργασίας συναδέλφου εκπαιδευτικού, διαμαρτύρεται έντονα προς τον Δήμο Αγρινίου για τις προβληματικές κτιριακές εγκαταστάσεις – υποδομές του σχολικού συγκροτήματος του πρώην Πολυκλαδικού στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Το Σχολικό Συμβούλιο γνωρίζοντας τις ενέργειες που έγιναν επανειλημμένως από μέλη της σχολικής κοινότητας του συγκροτήματος (διευθυντές, συλλόγους γονέων, μαθητικά συμβούλια) χωρίς να υπάρξει ουσιαστική ανταπόκριση αρμοδίως, εκφράζει την αγανάκτησή του για τα παρακάτω θέματα που παραμένουν άλυτα:

• Μη στεγανοποίηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (αιτία του ατυχήματος)
• Ελλιπής φωτισμός αύλειου χώρου και δρόμου πρόσβασης στο συγκρότημα
• Απουσία φύλαξης του συγκροτήματος κατά την απογευματινή και βραδινή λειτουργία-Αποκατάσταση περίφραξης συγκροτήματος
• Μη επαρκής θέρμανση του συγκροτήματος (Μόνωση σωληνώσεων-Αντικατάσταση –συμπλήρωση θερμαντικών σωμάτων)

και απαιτεί την άμεση και οριστική επίλυσή τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Αναρχοκαπιτάλας

    Δεν πειράζει σύντροφοι! Μπορεί να τρώτε και κανένα σοβά στο κεφάλι αλλά τουλάχιστον γλιτώσατε την αξιολόγηση! Μην είσαστε και πλεονέκτες…

  2. Anonimos

    Τελικά πότε θα φτιαξει αυτή η χώρα!!!! Σαν Μπακάλικο δουλευει. Τι θα γινει. Καποτε τα σχολεία ειχαν θερμανση…. Εστω και με ξυλοσομπες…. Αλλα τωρα και τα ξυλα εγιναν ειδος πολυτελειας…. Υπηρχε οργανωση. Οχι ενα συνεχες Μπαχαλο.

  3. Κατερίνα

    Από όσο γνωρίζω οι σπουδαστές τόυ ΙΕΚ και του εσπερινού επαλ είναι ενήλικες 18 έως 55 (ψηφοφόροι δηλαδή ) . Κάνουν μαθημα σε αίθουσες χωρίς θέρμανση και στο συγκρότημα επικρατεί απόλυτο σκοτάδι από της 5 το απόγευμα και μετά. Ο νοών νοειτω !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.