Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Ψήφισμα από τα Συνταξιουχικά Σωματεία για τα θύματα της ρατσιστική βίας

Ψήφισμα για τα θύματα της ρατσιστική βίας εξέδωσε η Περιφερειακή Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων Συνταξιούχων του Νομού Αιτωλ/νίας

Το Ψήφισμα

Χαιρετίζουμε τις μεγάλες κινητοποιήσεις του Αμερικάνικου λαού ενάντια στο ρατσιστικό μίσος και την εκμετάλλευση, κινητοποιήσεις που δείχνουν τη συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση που υπάρχει στον Αμερικάνικο λαό , που βλέπει συναδέλφους, φίλους και συγγενείς να πεθαίνουν αβοήθητοι από τον κορονοϊό έξω από τα νοσοκομεία γιατί είναι ανασφάλιστοι και να θάβονται σε ομαδικούς τάφους .
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους για δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθέριες, για σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας , ενάντια σε φυλετικούς, θρησκευτικούς και άλλους διαχωρισμούς . Αγώνας που είναι συνδεδεμένος με τον αγώνα όλου του κόσμου ενάντια στις απολύσεις , στη φτώχεια , την ανεργία , στην διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.
Είναι ευκαιρία να βγάλει ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε συνταξιούχος συμπεράσματα για το χρεοκοπημένο ρατσιστικό σύστημά τους που θα έχει το κέρδος και να ανασάνει σπάζοντας τις αλυσίδες της εκμετάλλευσης.
Δυναμώνουμε τη λαϊκή απαίτηση : Πληρώσαμε πολλά – Δε θα πληρώσουμε ξανά.
Με εντολή των συγκεντρωθέντων Σωματείων Συνταξιούχων

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.