Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Ψήφισμα από τα Συνταξιουχικά Σωματεία για τα θύματα της ρατσιστική βίας

Ψήφισμα από τα Συνταξιουχικά Σωματεία  για τα θύματα της ρατσιστική βίας

Ψήφισμα για τα θύματα της ρατσιστική βίας εξέδωσε η Περιφερειακή Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων Συνταξιούχων του Νομού Αιτωλ/νίας

Το Ψήφισμα

Χαιρετίζουμε τις μεγάλες κινητοποιήσεις του Αμερικάνικου λαού ενάντια στο ρατσιστικό μίσος και την εκμετάλλευση, κινητοποιήσεις που δείχνουν τη συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση που υπάρχει στον Αμερικάνικο λαό , που βλέπει συναδέλφους, φίλους και συγγενείς να πεθαίνουν αβοήθητοι από τον κορονοϊό έξω από τα νοσοκομεία γιατί είναι ανασφάλιστοι και να θάβονται σε ομαδικούς τάφους .
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους για δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθέριες, για σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας , ενάντια σε φυλετικούς, θρησκευτικούς και άλλους διαχωρισμούς . Αγώνας που είναι συνδεδεμένος με τον αγώνα όλου του κόσμου ενάντια στις απολύσεις , στη φτώχεια , την ανεργία , στην διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.
Είναι ευκαιρία να βγάλει ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε συνταξιούχος συμπεράσματα για το χρεοκοπημένο ρατσιστικό σύστημά τους που θα έχει το κέρδος και να ανασάνει σπάζοντας τις αλυσίδες της εκμετάλλευσης.
Δυναμώνουμε τη λαϊκή απαίτηση : Πληρώσαμε πολλά – Δε θα πληρώσουμε ξανά.
Με εντολή των συγκεντρωθέντων Σωματείων Συνταξιούχων

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.