Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

«Πύργος της Πίζας» σε παιδική χαρά του Αγρινίου

«Πύργος της Πίζας» σε παιδική χαρά του Αγρινίου

«Χθεσινές εικόνες, δυστυχώς συνηθισμένες από την καθημερινότητα του Αγρινίου που βιώνουμε όσοι κατοικούμε στην πόλη αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο.
Μια εικόνα από πεζοδρόμιο, ο Θεός να το κάνει, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης μας και μια εικόνα από παιδική χαρά με τον ετοιμόρροπο «πύργο της Πίζας» να είναι παρά πολύ επικίνδυνος για τα παιδιά που παίζουν εκεί.
Ντροπή!».
Με αυτό το κείμενο ο Γ.Καραμητσόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών», δημοσιεύει δύο εικόνες από κακώς κείμενα του Αγρινίου.
Η «ντροπή» βεβαίως θα έπρεπε να αφορά και τους πολίτες που-ενίοτε- ευθύνονται για αυτές τις καταστάσεις γιατί η «καθημερινότητα» δεν είναι ευθύνη μόνο των αρμοδίων αλλά συλλογική υπόθεση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Δημήτρης

  Τέλεια είναι η παιδική χαρά.
  Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
  60000 κατοίκους έχει το Αγρίνιο και όλοι μπορούμε να πάμε τα παιδιά μας σε αυτήν του Αγίου Κωνσταντίνου.
  Ποιο το πρόβλημα σας;

 2. Ν.Θ

  Το γεονός είναι, ότι αυτό το χάλι ,που δείχνει η φώτο,υπάρχει στην πόλη…Να πείτε λοιπόν στους γονείς και στα παιδιά “μην διαμαρτύρεστε γιατί ο δήμαρχος είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις”…δεν ξέρω πως έχει φανταστεί ο καθένας μας την πόλη που ζει, αλλά σίγουρα όχι όπως σε αυτην την εικόνα…ορισμένοι σχολιαστές αυτοακυρώνονται απο αυτά που τόσο συχνά σχολιάζουν…γιατί προφανώς δεν έχουν τους ίδιους σκοπούς…είπαμε για τις λακκούβες φταίει η βροχή και οι πολίτες με τα κινητά….αλλά στις υπόλοιπες καταστροφές του νομού η περιφέρεια…βέβαια ανήκει σε άλλο κομματικό πόλο…οπότε τα σχόλια καταλαβαίνουμε γιατί γίνονται..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.