Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Πυξ Λαξ και Έλενα Παπαρίζου στο φετινό Lake Party στην Τριχωνίδα!

Οι Πυξ Λαξ και η Έλενα Παπαρίζου θα είναι οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο φετινό (9o) Lake Party στη λίμνη Τριχωνίδα.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν   οι Πυξ Λαξ θα βρίσκονται στην Τριχωνίδα   την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων ( Πέμπτη 22 Αυγούστου) ενώ η Έλενα Παπαρίζου την δεύτερη, Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Μαζί με την Έλενα Παπαρίζου θα βρίσκεται και ο τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος, με τον οποίο έχουν κάνει ντουέτο στο τραγούδι “Αν με δεις να κλαίω”.

Τα ανωτέρω έκανε γνωστά ο διοργανωτής του Lake Party  Γιώργος Λάμπρης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε  στην ανοδική πορεία του φεστιβάλ και ευχαρίστησε τον κόσμο στηρίζει  την προσπάθεια  λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ο κόσμος το κάνει πιο ισχυρό”.

Υπογράμμισε εξάλλου πως το φεστιβάλ δεν είναι μόνο οι καλλιτέχνες, αφού από νωρίς το πρωί ξεκινάνε οι δραστηριότητες,   όπως τα lake sports και διάφορα αθλήματα όπως beach volley που δίνει την δυνατότητα στους φίλους να απολαύσουν μια  καλοκαιρινή εμπειρία όλη την ημέρα.

Τα εισιτήρια θα διατεθούν στα σημεία προπώλησης από τη  Δευτέρα 1η  Ιουλίου ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων μέσω ίντερνετ  . Σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι προσφορές για τα εισιτήρια. Η μεταφορά στο κτήμα Πιθάρι θα γίνεται και φέτος μέσω των αστικών λεωφορείων.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.