Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

“60 ημέρες στην εντατική ο μικρός Ηλίας ελπίζοντας η Πολιτεία να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του”

“60 ημέρες στην εντατική ο μικρός Ηλίας ελπίζοντας η Πολιτεία να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του”

Πανελλήνια είναι η στήριξη στον αγώνα της οικογένειας του Σωτήρη Σάββα από τον Αστακό ώστε ο μόλις 10 μηνών γιος της, Ηλίας-Στυλιανός, να αποκτήσει δικαίωμα στη θεραπεία της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας (τύπου Α) από την οποία νοσεί.

Tο μωράκι δίνει μάχη με τη γενετική αυτή ασθένεια και οι γονείς του έχουν σε όλους τους τόνους απευθύνει ηχηρή έκκληση στο Υπουργείο Υγείας ώστε ο Ηλίας-Στυλιανός να υποβληθεί στη γονιδιακή θεραπεία.

Προχθες οι γονείς του Ηλία επισκέφθηκαν το μωράκι στη μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του Νοσοκομείου στο Ρίου. «Ήταν πολύ χαρούμενος σαν να κατάλαβε πως γίνεται αγώνας για να τον βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη μάχη για τη ζωή του…», ανέφερανχαρακτηριστικά σε ένα συγκλονιστικό μήνυμα με το οποίο εξέφρασαν ευχαριστίες για την στήριξη και ευχες.

Σήμερα επανήλθαν σημειώνοντας πως πέρασαν ήδη 60 ημέρες από την στιγμή που ο μικρούλης μπήκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου σε μια κατάσταση ιδιαιτέρως σοβαρή.

«Στέκεται όμως δυνατός και με την ελπίδα ζωγραφισμένη στο προσωπάκι του περιμένοντας η Πολιτεία να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του. Ο χρόνος πιέζει!», αναφέρουν εκφράζοντας εκ νέου ευχαριστίες για τη στήριξη.

Το συγκινητικό μήνυμα:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.