Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

“Άδειες καρέκλες” την Τετάρτη στην πλατεία του Αγρινίου-το κάλεσμα της Εστίασης

“Άδειες καρέκλες” την Τετάρτη στην πλατεία του Αγρινίου-το κάλεσμα της Εστίασης

 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων γνωστοποίησε ότι θα συμμετάσχει στην πανευρωπαϊκή εκδήλωση διαμαρτυρίας «άδειες καρέκλες» («empty chairs»), η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 6 Μαΐου και ώρα 20.00 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Τις εκδηλώσεις θα υλοποιήσουν οι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι. Η διαμαρτυρία αποτελεί μια συμβολική βουβή πράξη του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης, την οποία θα υλοποιηθεί από την ΠΟΕΣΕ, χωρίς την παρουσία των ανθρώπων του κλάδου. Αίτημα είναι η εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης.

Η κεντρική εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί  στην πλατεία Συντάγματος με την τοποθέτηση άδειων καρεκλών. Στο Αγρίνιο η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις  20:00 στην πλατεία Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής Ψυχαγωγίας Αγρινίου

Σας καλούμε στη συμβολική μας εκδήλωση – διαμαρτυρία, που θα γίνει την Τετάρτη 06/05/2020, ώρα στις 20:00΄, στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε όλη της Ελλάδα, ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού EMPTY CHAIRS – ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                                       ΖΗΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δημήτρης Κοντονίκας

    Δεν χρειάζεται
    Έχουν κάνει τόσα αυθαίρετα στις πλατείες οι καφετεριούχοι που αρκούν αυτά για διαμαρτυρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.