Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

“Χαρούμενη η μέρα για το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου”

“Χαρούμενη η μέρα για το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου”

Mε ιδιαίτερη ικανοποίηση η σχολική κοινότητα του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου υποδέχθηκε την είδηση της δημοσίευσης της διακήρυξης του διαγωνισμού για το νέο κτίριο.

Ο Δήμος  ειδικότερα προβαίνει στη διεξαγωγή Ανοικτής Ηλεκτρονικής Διαδικασίας για την ανάθεση της σύμβασης του έργου της «ανέγερσης του 7ου Γυμνασίου», προϋπολογισμού δημοπράτησης  3.500.000,00 €   (με Αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Τρίτη  12/01/2021.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020”.

Στη σελίδα του σχολείου αναρτήθηκε σχετικό μήνυμα που κάνει λόγο για χαρούμενη ημέρα και εκφράζει ευχαριστίες στη δημοτική αρχή τονίζοντας εξάλλου πως « Για το όραμα του νέου σχολικού κτιρίου αγωνίστηκαν η ΕΛΜΕ, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας (είτε σαν Σύλλογος είτε ως πολίτες), οργανώσεις της πόλης, πολιτικές παρατάξεις του Δήμου, ενεργοί πολίτες. Για όλους αυτούς, για όλους μας, η εκπλήρωση του χρέους προς τους νεότερους είναι υποχρέωση και χαρά».

 

Αναλυτικά αναφέρεται στην ανάρτηση του σχολείου:

Μέσα στην γενική δυσκολία των ημερών, Ιδιαίτερα Χαρούμενη η μέρα για το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου, την γειτονιά μας, την πόλη!!!
Δημοσιεύτηκε η διακήρυξη για τον διαγωνισμό Ανέγερσης του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου!!! ΠΡΟΧΩΡΟΎΜΕ….
Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα μέλη της μαθητικής κοινότητας προς τον Δήμαρχο Αγρινίου #Γιώργο Παπαναστασίου και τα στελέχη του Δήμου Αγρινίου που έτρεξαν, πραγματικά έτρεξαν, προσπάθησαν, ξεπέρασαν δυσκολίες με ιδιαίτερη ταχύτητα και έλυσαν γρίφους που χρόνιζαν και εμπόδιζαν την ανέγερση του νέου σχολικού κτιρίου.
Θα κερδίσει η περιοχή, η πόλη, τα παιδιά μας.
Θυμόμαστε και τιμούμε την προσπάθεια της #Κωνσταντίνας Κατσαρή η οποία ως Αντιδήμαρχος Παιδείας εργάστηκε για το όραμα αυτό και των προηγούμενων Δ/των του 7ου Γυμνασίου και των καθηγητών του για τον αγώνα εύρεσης οικοπέδου και δημιουργίας του νέου σχολείου. Για το όραμα του νέου σχολικού κτιρίου αγωνίστηκαν η ΕΛΜΕ, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας (είτε σαν Σύλλογος είτε ως πολίτες), οργανώσεις της πόλης, πολιτικές παρατάξεις του Δήμου, ενεργοί πολίτες. Για όλους αυτούς, για όλους μας, η εκπλήρωση του χρέους προς τους νεότερους είναι υποχρέωση και χαρά. 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.