Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

“Εμείς που ζούμε στα Αη-Βασιλιώτικα τι πρέπει να κάνουμε;”

“Εμείς που ζούμε στα Αη-Βασιλιώτικα τι πρέπει να κάνουμε;”

Μετά τα χθεσινά γεγονότα τα μηνύματα που έρχονται στο agrinionews.gr είναι λιτά, λακωνικά. Θυμίζουμε ότι δύο κύριοι πυροβόλησαν οικογένεια και πήραν τα σκάγια 2χρονο μωρό!

Αναγνώστης λοιπόν μας λέει: “μεταφέρετε σε αυτούς που διοικούν, από όλα τα πόστα, την αγανάκτησή μας αλλά και την περιφρόνησή μας. Είναι λίγοι και κρύβονται. Ζούμε με τα παιδιά μας σε ένα μέρος που πυροβολούν παιδί και δεν μιλάει κανείς! Σκέψου να μην ήταν η συμπλοκή μεταξύ μόνο ρομά… Τίποτε άλλο!”.

Εμείς θυμίζουμε ότι προχθές έγινε κινητοποίηση στην ευρύτερη περιοχή, με επεισόδια και καμένο το οδόστρωμα, για τον φόνο ενός νεαρού ρομά από έναν μη ρομά. Όλοι ήταν έξαλλοι από μια ψεύτικη είδηση ότι ο μη ρομά αφέθηκε ελεύθερος.

Οι κάτοικοι στα Αη-Βασιλιώτικα, ρομά και μη ρομά, πρέπει να απορούν τι θα συνέβαινε αν τα πράγμα πήγαιναν αλλιώς. Και γιατί δεν γίνεται θέμα η οικογένεια και το 2χρονο θύμα…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Ο Ρομά που πυροβόλησε μένει στο Παναιτωλιο, εδώ να δείτε τι γινεται καθημερινά,μέχρι να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας εμείς οι Παναιτωλιωτες και να μην μείνει ποδάρι!!!!

  2. φουφουτος

    Αναθεμα σε αυτους που τους εφεραν στο Παναιτωλιο ρημαξε ο καμπος ,αμεση στειρωση .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.