Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

“Γιατί δεν φοράνε άπαντες μάσκα μέσα στα υπεραστικά ΚΤΕΛ;”

“Γιατί δεν φοράνε άπαντες μάσκα μέσα στα υπεραστικά ΚΤΕΛ;”

Αναγνώστης του agrinionews.gr εκφράζει την απορία αλλά και την ανησυχία του για τα όσα διαπίστωσε κατά την πρόσφατη μετάβασή του από την Αθήνα στο Αγρίνιο με το ΚΤΕΛ.

“Ταξίδεψα την περασμένη Πέμπτη από την Αθήνα στο Αγρίνιο και διαπίστωσα κάτι που βλέπω και αυτή τη στιγμή σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, ότι μέσα στο λεωφορείο μάσκα φοράει μόνο ο οδηγός του!

Κανείς άλλος κατά το ταξίδι, πλην εμού και μιας ηλικιωμένης κυρίας, δεν φορούσε μάσκα κι όταν ρώτησα τον οδηγό μου είπε ότι όντως είναι σαφής οδηγία να φοράνε άπαντες μάσκα(γι’ αυτό και ο ίδιος φορούσε)αλλά όλοι δυσανασχετούν όταν τους ζητηθεί και τελικά δεν επιβάλλεται”.

Ο αναγνώστης ανέφερε ότι υπήρχαν και καθίσματα στα οποία δεν υπήρχε κενή θέση αλλά καθόταν ανά δύο επιβάτες.

Πρόκειται για μια αναγκαιότητα και μια ειδική συνθήκη που, δυστυχώς, φαίνεται να μην τηρείται.Δεν πρόκειται μόνο για την νομιμότητα αλλά και για την κατανόηση ότι η απειλή του κορωνοϊού δεν έχει εκλείψει.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Γιωργος

  Γιατί βρε παιδιά μόνο στο λεωφορείο δεν φοράνε μασκα;
  Πουθενά δεν βάζουν ούτε στα σουπερ μάρκετ λαϊκές πουθενά.Και βάζουν σε κίνδυνο και αυτούς που φοβούνται. Σκέτα ζώα είμαστε.
  Θα έρθει το φθινόπωρο και θα δείτε κλάματα μετά.

 2. Δάσκαλος

  Μην ασχολείστε άλλο με τον κορωνοϊό.
  Τελείωσε το παραμύθι.

 3. Ανωνιμος

  Δεν υπάρχει κορονοΐος ούτε ιός ούτε τίποτε τέτοιο. Το πρόβλημα είναι στους εισαγόμενους

 4. Ελ

  Δεν φοράνε μάσκα για να ρωτάς εσύ …ακόμα πιστεύετε ότι υπάρχει κορονοιος? Στημένο παιχνίδι των μεγάλων είναι για να σε ελενξουν καλυτερα…α…κ η πληρότητα στα λεωφορεία είναι 65% για αυτό υπήρχαν καθίσματα με 2 άτομα…

 5. Αναρχοκαπιτάλας

  Μην φοράτε μάσκες παιδιά! Τον Κορωνοϊό μας τον έφερε η διεθνής μασονία για να μας πάρει το τσίπουρο! Οι 1000 νεκροί ημερησίως στην Αμερική, ψέματα είναι!! Ηθοποιοί που παριστάνουν τους πεθαμένους και γυρίζουν ταινία!!! Διαβάστε σχόλια και τραβήξτε τα μαλλιά σας με κάτι άτομα που έχουν δικαίωμα ψήφου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.