Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

“Καλά η δημαρχία, η αντιπολίτευση τι κάνει στο Αγρίνιο;”

“Καλά η δημαρχία, η αντιπολίτευση τι κάνει στο Αγρίνιο;”

Έχουμε από την στήλη πολλές φορές αναφερθεί σε κακώς κείμενα, ειδικά του Αγρινίου, που αφορούν στις δομές διακυβέρνησης με έμφαση φυσικά στην δημοτική αρχή. Οι πολίτες όμως φαίνεται ότι δεν είναι καλυμμένοι ούτε από τα υπόλοιπα σχήματα σε τοπικό επίπεδο, ούτε από τους θεσμούς γενικότερα.

Είναι σε τέτοιο ύφος το mail που έστειλε πιστός αναγνώστης κι επισκέπτης του agrinionews.gr όπου αναφέρεται στην.. έλλειψη ειδήσεων για την οικονομία και την ποιότητα ζωής που… δεν παράγουν εκείνοι που πρέπει.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Έχετε αναφερθεί πολλές φορές σε κακοτεχνίες στην πόλη ή ελλείμματα σε πρωτοβουλίες κλπ, κυρίως από τον δήμο. Θέλω να αναφέρω την αντιπολίτευση και το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου. Τόσες παρατάξεις τι κάνουν όλη μέρα, γιατί τους εξέλεξε ο λαός; Δεν υπάρχει ένα θέμα την εβδομάδα να βγάλει κάποια παράταξη, να το πάει στα τοπικά ΜΜΕ να προκαλέσει συζήτηση; Δεν θα βοηθούσε αυτό και τον δήμο να κινηθεί; Εδώ περνάνε μέρες και οι ειδήσεις είναι μόνο οι θάνατοι και ο κορωνοϊός. Επίσης όλοι αυτοί οι φορείς, τα επιμελητήρια, οι σύλλογοι τι κάνουν; Όλα πάνε τόσο καλά και δεν το έχουμε καταλάβει; Πάντως εισόδημα δεν έχει κανένας…”.

Δεν μπορεί να πει κανείς, ένα δίκιο το έχει ο αναγνώστης. Μην πούμε και χίλια δίκια…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.