Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

«Μπετόν αρμέ», με όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη στο γήπεδο ο Ολυμπιακός

«Μπετόν αρμέ», με όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη στο γήπεδο ο Ολυμπιακός

Εντυπωσιακός, αν μη τι άλλο, ο οργανισμός που λέγεται Ολυμπιακός σε οργάνωση και (στρατιωτική θα έλεγε κανείς) πειθαρχία, κάτι που φάνηκε και χθες στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Η αποστολή του και γενικά οι άνθρωποί του δεν είχαν καμία σχέση με όλους τους υπόλοιπους που έχουν έρθει στο Αγρίνιο, τόσο σε αριθμό όσο και σε τάξη και ασφάλεια.

Το έβλεπες στα πάντα, από την προπόνηση των αναπληρωματικών και τις θέσεις που πήραν στην εξέδρα, όσο και στις συνεννοήσεις πολλών ανθρώπων του με τους αρμόδιους της λίγκας αλλά και του γηπεδούχου,

Στις εξέδρες είχε πάρει θέση στο αριστερό άκρο ο διευθυντής Επικοινωνίας Νίκος Γαβαλάς, δίπλα ακριβώς άρχιζε το τιμ των παικτών με αποστάσεις και κενά καθίσματα μεταξύ τους. Στη συνέχεια υπήρχαν φροντιστές και άλλοι άνθρωποι που ήταν προφανώς παλιές καραβάνες στον σύλλογο και πλαισίωναν των αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και επικεφαλής του ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη. Στην ίδια ομάδα και η χρόνια μεταφράστρια της ομάδας Μαρίνα Τσαλή.

Λίγο πιο κει ήταν μόνος του ο επίσης αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς και… ακόμη λίγο πιο πέρα κάποιοι επίσης με ρόλο στον σύλλογο, σχετιζόμενη με ασφάλεια κλπ. Ο κ. Καραπαπάς ήταν σχετικά ήσυχος στο ματς με εξαίρεση όταν ζεστάθηκαν τα… αίματα μετά την ισοφάριση του Παναιτωλικού. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το δεύτερο γκολ της ομάδας φρόντιζε να ακούει την… γνώμη του ο διαιτητής, μια γνώμη που περιλάμβανε διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Πάνω στο νικηφόρο γκολ του Ελ Αραμπί, δε, ένας κάπως…εύσωμος της συνοδείας γύρισε κι έριξε ένα…μπινελίκι προς τα δημοσιογραφικά, μάλλον για κάτι που άκουγε πριν, επισημαίνοντας το γεγονός και στον Μ. Κουντούρη.

Το ίδιο έκανε πάντως κοιτώντας προς τα δημοσιογραφικά λίγο αργότερα και ο Κ. Καραπαπάς, προφανώς ενοχλημένος κι εκείνος από την ίδια… πηγή, λέγοντας “τόση ώρα σε ακούω από δω κάτω”! Τίποτε απαρατήρητο.

Μετά το τέλος του αγώνα άπαντες χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες, και άπαντες, πλην Καραπαπά, μετακινήθηκαν ταχύτατα άλλος προς τα αποδυτήρια ή το γήπεδο και άλλος προς τις εξόδους του γηπέδου για την αποχώρηση.

Πραγματικά “μπετόν αρμέ” οργανισμός οι φιλοξενούμενοι και ειδικά σε ένα ματς ήσυχο και χωρίς κόσμο στο γήπεδο αυτό έκανε…μπαμ από μακριά. Αλλά, θα μου πεις, καθόλου παράξενο, εδώ ακόμη και οι οπαδοί της ομάδας στον κόμβο του Παναιτωλίου “έσκασαν” για υποδοχή με… drone(!), άλλα κόλπα, τι να λέμε τώρα…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.