Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

“Ο κ. Κασόλας τήρησε το έθιμο της Αποκριάς…”, λέει ο δήμαρχος Θέρμου

“Ο κ. Κασόλας τήρησε το έθιμο της Αποκριάς…”, λέει ο δήμαρχος Θέρμου

«Το Δικαστήριο αποφάσισε πως στην περίπτωσή μου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο προδικασία και έκρινε απαράδεκτη την παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο”, ανακοίνωσε χθες ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θέρμου Θ.Κασόλας που μηνύθηκε από τον δήμαρχο Σπύρο Κωνσταντάρα για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Το αληθές είναι  , ότι η εκ παραδρομής , μη επίδοση από  την αρμόδια αρχή  του κλητήριου θεσπίσματος στον κ. Κασόλα   για την συκοφαντική δυσφήμηση που τέλεσε  εις βάρος του Δημάρχου Θέρμου , οδήγησε  στην απόσυρση της δικογραφίας  από τη συγκεκριμένη δικάσιμο  για να του επιδοθεί  εντός των προθεσμιών που ορίζει ο νόμος   για να εξεταστεί  παραδεκτώς  η ουσία της υποθέσεως», απαντά σε σημερινή του ανακοίνωση ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας. Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

Ο  κ. Κασόλας τήρησε το έθιμο της Αποκριάς …

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του δήμου Θέρμου κ. Θεόδωρος  Κασόλας  με  ανακοίνωση του,  «μεταμφίεσε» την αλήθεια  με ένα ακόμη  κείμενο  ,που έδωσε στην δημοσιότητα ,  για να δηλώσει, ότι τάχα  δικαιώθηκαν  οι συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί που απηύθυνε  προς τον δήμαρχο Θέρμου με παλαιότερη ανακοίνωση του  για το έργο διαμόρφωσης  του προαυλίου  του Γυμνασίου Θέρμου , προϋπολογισμού 215.000 ευρώ και … αθωώθηκε .

Προκειμένου δε  να συμψηφίσει  και την πρόσφατη πανηγυρική αθώωση του δημάρχου  από το Τριμελές Εφετείο Πλημ/των για το έργο της γέφυρας του Διπλατάνου , μετά από «ανώνυμη» καταγγελία  με επωνύμους μάρτυρες τους  Παπαδημητρίου και Παπαθανασόπουλο (Κορομπίλη) , συνοδοιπόρους του κ. Κασόλα , αναφέρει στην χθεσινή του ανακοίνωση του  , ότι «κρίθηκε απαράδεκτη  η παραπομπή της υπόθεσης στο ακροατήριο» σε ότι τον αφορά  .

Το αληθές είναι  , ότι η εκ παραδρομής , μη επίδοση από  την αρμόδια αρχή  του κλητήριου θεσπίσματος στον κ. Κασόλα   για την συκοφαντική δυσφήμηση που τέλεσε  εις βάρος του Δημάρχου Θέρμου , οδήγησε  στην απόσυρση της δικογραφίας  από τη συγκεκριμένη δικάσιμο  για να του επιδοθεί  εντός των προθεσμιών που ορίζει ο νόμος   για να εξεταστεί  παραδεκτώς  η ουσία της υποθέσεως  .

Ελπίζουμε να  βρει τη σύνεση να  ανακαλέσει  τη συκοφαντική εκστρατεία  εις βάρος του δημάρχου  , διότι στην πραγματικότητα  το έργο του προαυλίου του Γυμνασίου , κρίθηκε νομιμότατο  και ήδη εκτελείται προς όφελος  των μαθητών και των εκπαιδευτικών .

Αν ίσχυαν  αυτά που ο ίδιος ισχυρίστηκε   το έργο ποτέ δεν θα είχε αρχίσει .

Επίσης τον προτρέπουμε   να επισκεφτεί  και το εργοτάξιο δίπλα από το Γυμνάσιο,   για να δει από κοντά το μεγαθήριο έργο του νέου Λυκείου Θέρμου προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ  , το οποίο και αυτό προσπάθησε να εμποδίσει , μη προσερχόμενος στο δημοτικό συμβούλιο  μαζί με την ομάδα  του , για να ψηφίσει  υπέρ της σύναψης  προγραμματικής σύμβασης  για την εκτέλεση του έργου  με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος .

Ο κ. Κασόλας θα πρέπει  να βρει προγραμματικό λόγο  για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές  και να αφήσει κατά μέρος  τις ενέργειες  που του συνιστούν  οι υποκινητές του, όπως η πρόσφατη καταψήφιση του προϋπολογισμού που επέλεξε και οδήγησε  σε αδιέξοδο   το δήμο και   να  πάψει αναφέρεται σε δήθεν «παράνομες αναθέσεις» του δημάρχου .

Άλλωστε  όλοι οι πολίτες γνωρίζουν , ότι είναι ο τελευταίος σε αυτό τον τόπο  που μπορεί  να  μιλάει για αναθέσεις .

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.