Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

“Παναγία Ελεούσα”: Δεν ξεχνούμε το ενδιαφέρον και την ευαισθησία του Νίκου Καραγέωργου

“Παναγία Ελεούσα”:  Δεν ξεχνούμε το ενδιαφέρον  και την ευαισθησία του Νίκου Καραγέωργου

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστούν θερμότατα το σκηνοθέτη κ. Νίκο Καραγέωργο, που αποχώρησε από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, για τη γόνιμη συνεργασία κατά τη διάρκεια της τριετούς δημιουργικής παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
«Δεν ξεχνούμε το έμπρακτο ενδιαφέρον του και την ευαισθησία του προς τους εκπαιδευόμενους νέους του Εργαστηρίου μας καθώς και τη συμβολή του στη πολιτιστική δράση του Φορέα μας, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ομαλή ένταξη των εκπαιδευομένων μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο κ. Νίκος Καραγέωργος γεννήθηκε στο Αγρίνιο, σπούδασε στο Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη, παρακολούθησε πολλά θεατρικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στην Νέα Υόρκη στο School of PLAYBACK THEATRE.
«Ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την δημιουργική του πορεία στο χώρο του θεάτρου και του πολιτισμού γενικότερα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.