Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

“Πολιτικά ανορθόδοξες πράξεις” ή “αυθαίρετα συμπεράσματα»

“Πολιτικά ανορθόδοξες πράξεις” ή “αυθαίρετα συμπεράσματα»

Το χάσμα μεταξύ του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου και του Νίκου Καζαντζή παραμένει αγεφύρωτο.

Η κόντρα ωστόσο οξύνθηκε περισσότερο κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου υπήρξαν διαφωνίες, λεκτικές εντάσεις αλλά και μια… εκλογική διαδικασία.

Το δημοτικό συμβούλιο εξέλεξε τους 15 αντιπροσώπους του στην  Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ την προεδρία της οποία διεκδικεί και ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

Μετά τη διαδικασία διακινήθηκε η εκτίμηση πως ο συνδυασμός Καζαντζή συνέδραμε στην εκλογή και 5ου αντιπροσώπου από το συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά.  Έτσι τουλάχιστον μέτρησαν τα «κουκιά» οι  παράγοντες της δημοτικής αρχής.

Για το λόγο αυτό στην αντιπαράθεση που συνεχίστηκε με τις ανακοινώσεις για τη μελέτη των Καπναποθηκών Παπαπέτρου ο Γιώργος Παπαναστασίου κόλλησε και την εξής αναφορά:

«Κρίνοντας όμως πολιτικά πιστεύω ότι δεν έχετε το δικαίωμα να παραπλανείτε τους πολίτες. Είναι σαφές πλέον ότι το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε την πολιτική ατζέντα μετά τις πολιτικά ανορθόδοξες πράξεις σας κατά τη διαδικασία εκλογής εκπροσώπων για τη γενική συνέλευση της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος».

Η απάντηση του Νίκου Καζαντζή επ’ αυτού ήρθε-με την τρίτη ανακοίνωση για τις καπναποθήκες- και αναφέρει : «Αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα του Δήμου του, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο που διαβάζει όσα διαδραματίζονται αναφερόμενος σε κάποιες εκλογικές διαδικασίες, για τις οποίες βγάζει και αυθαίρετα συμπεράσματα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.