Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

“Πόσο κάνει ένα τσιπάκι για τα δέσποτα; Πέντε ευρώ. Γιατί δεν τα τσιπάρουν;”

“Πόσο κάνει ένα τσιπάκι για τα δέσποτα; Πέντε ευρώ. Γιατί δεν τα τσιπάρουν;”

Η μάχη για τα αδέσποτα(που κάποτε ήταν δεσποζόμενα κι αν δεν αλλάξει αυτή η νοοτροπία μας αυτό το θέμα δεν θα λυθεί το ζήτημα) καλά κρατεί. Φαίνεται κι από το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και από τις εντάσεις που προκαλεί το ζήτημα.

Μόνο που υπάρχουν και πολύ απλές λύσεις που τις ξέρουν οι πολίτες και συχνά επικοινωνούν να μας τις στείλουν, όπως έκανε ο Γ. Τ. με mail προς την στήλη:

“Εντάξει, οι ιδιοκτήτες τα παρατάνε, δεν τα στειρώνει κανείς, τα λεφτά είναι λίγα, άργησε να γίνει ο χώρος που θα φροντίζονται. Αλλά το πιο απλό, να τους βάζουν το γνωστό τσιπάκι και να μπορούν να ταυτοποιηθούν άμεσα κι εύκολα οι ιδιοκτήτες και να τρώνε το ανάλογο πρόστιμο; Από όσο ξέρω το τσιπάκι έχει 5 ευρώ όλα κι όλα. Με 5 χιλιάδες παίρνεις 1000 τσιπάκια. Αλλά μήπως έτσι θα χαλάσει η… πιάτσα; Στο μεταξύ, για να μπει αυτή η “ταυτότητα” χρειάζεται κτηνίατρος και στον δήμο Αγρινίου μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε. Μήπως να πάρουν κάποια πρωτοβουλία οι τοπικοί κτηνίατροι να ζητήσουν από τον δήμο να τους πάρει πολλά τέτοια τσιπάκια; Θα τσιγγκουνευόταν ο δήμος αυτό το ποσό;”.

Λογική πρόταση, εκτός αν κάνει κακό το… τσιπάρισμα και στα αδέσποτα!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Παντως ο δημος πεταξε 10 χιλιαρικα για χριστουγεννιατικα δεντρα εν μεσω καραντινας,που δεν τα ειδε ποτε κανεις.Λεφτα εχει ο δημος,ο δημαρχος τα πεταει για φρουφρου και αρωματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.