Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

“Ρωτήστε τους υποψηφίους στο Αγρίνιο και για τις κλειστές βιτρίνες για χρόνια”

Επισκέπτης του agrinionews.gr και… φίλαθλος της στήλης μας έστειλε την φωτογραφία από την Χαριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο με την εξής σημείωση: “Αυτή η εικόνα που βλέπετε είναι έτσι εδώ και 14 χρόνια. Για ποια εμπορική και οικονομική κίνηση μιλάμε όταν μαγαζιά σε κεντρικούς δρόμους έχουν αυτή την εικόνα για δεκαετίες. Ρωτήστε τους υποψηφίους για την δημαρχία και για το δημοτικό συμβούλιο να σας πουν τις σκέψεις τους για τούτο το θέαμα”…

Πράγματι εντυπωσιακό για κεντρικό δρόμο του Αγρινίου, δεν μπορούσαμε όμως παρά να ρωτήσουμε τον αναγνώστη την άποψή του τι θα μπορούσαν να κάνουν, μέχρι πού μπορούν οι αυτοδιοικητικοί να παρέμβουν για την εικόνα αυτή.

Η απάντηση ήταν: “Πρώτα και κύρια ρωτήστε τους ποιο είναι το οικονομικό τους πρόγραμμα για να μην είναι έτσι η πόλη και να μην είναι τα μαγαζιά 14 χρόνια κλειστά. Στην συνέχεια ας μας πουν γιατί τόσα χρόνια δεν υπήρξε μια παρέμβαση για τέτοιες περιπτώσεις, τόσα προγράμματα υπάρχουν, τόσα λεφτά έχουν περάσει, μια ιδέα δεν έχει κανένας για να μην είναι οι δρόμοι λες και έχουμε βγει από πόλεμο;”.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ε.Α

    Εάν νομίζετε ότι γίνανε δήμαρχοι και βουλευτές για να λύσουν
    τα δικά σας προβλήματα είστε πολύ γελασμένοι ..

  2. Ανώνυμος

    ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΣΤΙΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ !!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.