Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

“Στην πόλη της καρδιάς μου”

“Στην πόλη της καρδιάς μου”

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στο Αγρίνιο για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Η επιλογή του προφανώς δεν ήταν τυχαία καθώς έλκει την καταγωγή του από το Αγρίνιο και σε αυτό στάθηκε και στις δηλώσεις του.
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να βρίσκομαι σήμερα στην πόλη της καρδιάς μου. Οι γονείς μου κατάγονται από το Αγρίνιο και εγώ έζησα ένα μέρος της ζωής μου εδώ. Σήμερα, όλοι μαζί, γιορτάζουμε ένα ιστορικό ΌΧΙ. Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και στην κοινωνία να μην επιτρέψουμε στο ναζισμό να επιστρέψει . Το οφείλουμε σε όλους και στην ιστορία μας. Εύχομαι Χρόνια Πολλά», ανέφερε ο κ.Παπαθανάσης.
Σίγουρα λοιπόν ευχάριστα ηχούν τα λόγια του καθώς προκύπτει πως διατηρεί τους στενούς δεσμούς του. Σίγουρο όμως είναι πως έχει και την ευκαιρία εμπράκτως να δείξει στο μέλλον την αγάπη του στη γενέτειρα του καθώς σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το Αγρίνιο άπτονται των αρμοδιοτήτων του με χαρακτηριστικότερο το ζήτημα του Βιομηχανικού Πάρκου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.