Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

“Τόσα χρόνια εθνική οδό με μια γέφυρα περασμένων εποχών στη Ερμίτσα”…

“Τόσα χρόνια εθνική οδό με μια γέφυρα περασμένων εποχών στη Ερμίτσα”…

Θέμα συζήτησης έχει γίνει από το πρωί σήμερα η κατάσταση μετά την νεροποντή που έπληξε το Αγρίνιο και προκάλεσε ζημιές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως χειμάρρων κλπ., μπορείς να τα αποδώσεις στην φύση αλλά μέσα στην εθνική οδό που διέρχεται από την πόλη είναι πολλοί Αγρινιώτες που εκφράζουν έντονα παράπονα.

Αναγνώστης του agrinionews.gr που λειτουργεί επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Ερμίτσας-Συκιάς επικοινώνησε και έγραψε σχετικά:

“Η εικόνα με τα οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας να φυλάνε στην Ερμίτσα και να στέλνουν τον κόσμο από την Αβόρανη, σε μια άλλη προβληματική γέφυρα δηλαδή προς το Αγρίνιο, είναι ντροπή. Τόσα χρόνια καλά δεν έφτιαξαν τον δρόμο, καλά τον έχουν με τα τζέρσεϊ δεξιά κι αριστερά και λύση δεν δίνεται, λένε κι “εθνική οδό” αυτό το πράγμα που περνάει πάνω από ένα γεφύρι για γέλια! Και μην λένε για ακραία φαινόμενα μόνο, έχει ρίξει χειρότερες βροχές στα μέρη μας, απλά πάλιωσαν οι… υποδομές κι άλλο! Τώρα θέλουν κήρυξη “έκτακτης ανάγκης” για να κάνουν τι ακριβώς άραγε;”.

Αυτό είναι περίπου το κλίμα και το σημείο που πρέπει να προσεχθεί είναι πως οι κάτοικοι της περιοχής μας που πάνε από την Γέφυρα της Αβόρανης νιώθουν δυο φορές ανασφάλεια γιατί ξέρουν τις αντοχές της καθώς και το πρόβλημα που ήδη αντιμετώπισε το… πρόσφατο αντιπλημμυρικό.

για την απόδοση
ο (υ) περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ! ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΑΡΚΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ…

  2. ΘΥΜΙΟΣ

    Τόσα χρόνια ο νεοδημοκράτης Κατσιφάρας και η νεοδημοκράτισσα Σταρακά και δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ένα παλιογέφυρο! Αίσχος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.